Bursa Polis Memuru Namaz Kıldıktan Sonra Karakolda Intihar Etti - Son Dakika
Güncel

Bursa Polis Memuru Namaz Kıldıktan Sonra Karakolda Intihar Etti

Bursa Polis Memuru Namaz Kıldıktan Sonra Karakolda Intihar Etti

Polis memuru namaz kıldıktan sonra karakolda intihar ettiBursa'da Çekirge Polis Merkezi'nde görevli 44 yaşındaki 3 çocuk babası 18 yıllık polis memuru Cahit Korkmaz dinlenme odasında öğle namazını kıldıktan sonra beylik tabancasıyla kalbine tek el ateş ederek intihar etti.

25.10.2016 21:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polis memuru namaz kıldıktan sonra karakolda intihar etti

Bursa'da Çekirge Polis Merkezi'nde görevli 44 yaşındaki 3 çocuk babası 18 yıllık polis memuru Cahit Korkmaz dinlenme odasında öğle namazını kıldıktan sonra beylik tabancasıyla kalbine tek el ateş ederek intihar etti. İntihar etmeden yarım saat önce mesai arkadaşlarıyla birlikte çay içerken 'ben namaz kılıyorum diye beni de FETÖ operasyonlarına dahil ederler mi hapise atarlar mı, ailem perişan olur mu çok korkuyorum diye konuşan Cahit Korkmaz'ın ailesine hitaben ise 'sizleri çok seviyorum, intiharımda sizlerin bir etkisi yok sadece korkum beni bu duruma getirdi diye not bıraktığı öğrenildi.

Olay Merkez Osmangazi ilçesi Çekirge Caddesi üzerinde bulunan Osmangazi ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çekirge Polis Merkezi'nde saat 14.45 sıralarında meydana geldi. Polis merkezinde arşiv sorumlusu olarak çalışan 44 yaşındaki 3 çocuk babası 18 yıllık polis memuru Cahit Korkmaz saat 14.30 sıralarında birlikte çay içtiği mesai arkadaşlarıyla polis merkezinin bahçesinde çay içerken 'namaz kılıyorum diye beni de FETÖ operasyonlarına dahil ederler mi hapise atarlar mı, ailem perişan olur mu, Bylock dinlemelerine takılır mıyım çok korkuyorum' diye konuştu. Arkadaşlarının sen böyle işlere karışan biri değilsin korkmana gerek yok her namaz kılan FETÖ'cumu olur böyle şeyleri kafana takma sen işine bak dediler.

KALBİNE TEK EL ATEŞ ETTİ

Çayını içtikten sonra abdest alıp ben namaz kılmaya gidiyorum diyerek arkadaşlarının yanından ayrılan Cahit Korkmaz üst katta bulunan dinlenme odasına geçerek öğle namazını kıldıktan sonra beylik tabancasıyla kalbine tek el ateş etti. Silah sesini duyan mesai arkadaşları dinlenme odasına girdiklerinde Cahit Korkmaz'ı kanlar içinde ağır yaralı olarak buldular. Hemen yakında bulunan Çekirge Devlet Hastanesi'ne götürülen Cahit Korkmaz doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Çekirge Polis Merkezinde iki yıldır çalışan Cahit Korkmaz'ın uzun zamandan beri mesai arkadaşlarına 'namaz kılıyorum diye beni de FETÖ operasyonlarına dahil ederler korkusu yaşıyorumö dediği öğrenilen Cahit Korkmaz'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Polis Memuru Namaz Kıldıktan Sonra Karakolda Intihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement