Bursa Şehit Acısı Bursa?ya Düştü - Son Dakika
Güncel

Bursa Şehit Acısı Bursa?ya Düştü

Bursa Şehit Acısı Bursa?ya Düştü

Şehit Acısı Bursa'ya düştüMardin'in Nusaybin ilçesinde teröristler tarafından bir binaya yerleştirilen El Yapımı Patlayıcı'nın (EYP) patlatılması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Cengiz Poyraz'ın Bursa'daki baba ocağına ateş düştü.

08.05.2016 23:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit Acısı Bursa'ya düştü

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristler tarafından bir binaya yerleştirilen El Yapımı Patlayıcı'nın (EYP) patlatılması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Cengiz Poyraz'ın Bursa'daki baba ocağına ateş düştü.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde güvenlik kuvvetlerinin sürdürdüğü operasyonlarda teröristler tarafından bir binaya yerleştirilen EYP'nin patlatılması sonucu yaralanan Bursalı Jandarma Uzman Çavuş Cengiz Poyraz, kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Bugün akşam saatlerinde acı haber Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Ulus Mahallesi'ndeki baba ocağına ulaştı. Şehit Poyraz'ın yakın bir zaman önce nişanlandığı Kasım ayında düğünü olacağı öğrenildi. Evin tek erkek çocuğu olduğu öğrenilen şehidin cenazesinin yarın Dikkaldırım Mihraplı Camiinde kılınacak ikindi namazını müteakip Hamitler Şehitliğine defnedilecek. Cengiz Poyraz'ın asıl görev yerinin Adıyaman olduğu geçici görevli olarak Silopi ve Cizre'de görev yaptığı kısa bir süre önce ise Nusaybin de görevlendirildiği bildirildi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Berktuğ ÖNCÜBURSA, (DHA)-

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Şehit Acısı Bursa?ya Düştü - Son Dakika


Advertisement