Bursa - Sınırdan Geldi, Kazada Öldü - Son Dakika
Güncel

Bursa - Sınırdan Geldi, Kazada Öldü

Bursa - Sınırdan Geldi, Kazada Öldü

Sınırdan geldi, kazada öldü Bursa'da yeni başladıkları temizlik şirketindeki işlerine gitmek için karşıdan karşıya geçmek isteyen Ömer Tunç (22) ve Fuat Yalçın'a (24) F.K. yönetimindeki otomobil çarptı.

19.10.2015 23:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sınırdan geldi, kazada öldü

Bursa'da yeni başladıkları temizlik şirketindeki işlerine gitmek için karşıdan karşıya geçmek isteyen Ömer Tunç (22) ve Fuat Yalçın'a (24) F.K. yönetimindeki otomobil çarptı. Kazada Fuat Yalçın ağır yaralanırken 15 gün önce askerden terhis olan Ömer Tunç olay yerinde hayatını kaybetti. Mahalle halkı aynı yolda daha önce meydana gelen kazalarda beş kişinin daha öldüğünü belirterek tepki olarak yolu bir saat süreyle araç trafiğine kapattı.

Kaza saat 20.30 sıralarında Merkez Yıldırım ilçesi Çevre yolu Ulus Mahallesi Kavşağı'nda meydana geldi. Şehir merkezinden 16 KS 993 plakalı aracıyla Ankara yönüne gitmekte olan 30 yaşındaki F.K. karşıdan karşıya geçmekte olan Ömer Tunç (22) ve Fuat Yalçın'a (24) çarptı. Çevredekilerin haber vermesi sonucu olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalede Ömer Tunç'un hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Fuat Yalçın ise Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

Kazayı duyup ve olay yerine gelen yaklaşık 600 kişi aynı yolda daha önce meydana gelen kazalar nedeniyle beş kişinin öldüğünü belirten mahalle sakinleri yaklaşık bir saat süreyle yolu araç trafiğine kapatarak 'defalarca buraya alt veya üst geçit yapılsın diye müracaatta bulunduk ilgilenen olmadıö dediler. Ölen Ömer Tunç'un yakınları sinir krizleri geçirirken kazaya neden olan araç ise mahalleli tarafından taş yağmuruna tutularak camları kırılıp tekme atılarak hasar verildi. Araç sürücüsü F.K. ise yoldan geçen bir zabıta aracına sığınarak gelen polis ekiplerine tesyim oldu.

Kazada ölen Ömer Tunç'un Suriye sınırında askerlik yaptığı 15 gün önce teskere alıp geldiği öğrenilirken geçtiğimiz hafta ise bir temizlik firmasında işe başladığı işe gitmek için servise binmek beklemek amacıyla arkadaşı Fuat Yalçın ile birlikte karşıdan karşıya geçtiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa - Sınırdan Geldi, Kazada Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement