Bursa'da Şüpheli Çantaya Meraklı Hücumu - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Şüpheli Çantaya Meraklı Hücumu

Bursa\'da Şüpheli Çantaya Meraklı Hücumu

Bursa'nın en işlek caddesinde bulunun bir alışveriş merkezi önünde unutulan valiz bomba paniği yaşanmasına neden oldu.

16.01.2015 12:45  Güncelleme: 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın en işlek caddesinde bulunun bir alışveriş merkezi önünde unutulan valiz bomba paniği yaşanmasına neden oldu. Bomba uzmanları tarafından inceledikten sonra fünye patlatılan valizden kıyafet çıktı. Meraklı vatandaşlar, çıkan kıyafeti görmek için valize saldırdılar.

Olay, dün merkez Osmangazi İlçesi İnönü Caddesi Sönmez İş Merkezi önünde meydana geldi. Alışveriş merkezi önünde sahipsiz valizi gören vatandaşlar, bomba şüphesiyle 155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri güvenlik önlemi amacıyla şerit çekti. Buna rağmen bazı vatandaşlar şeride aldırış etmeden valizin olduğu yere yaklaşmaya çalıştılar.

Bomba imha uzmanının olay yerine gelmesiyle birlikte Atatürk ve Setbaşı Caddesi'nde trafik kesildi. Vatandaşların meraklı bakışları arasında şüpheli valizi inceleyen özel kıyafetli bomba uzmanı daha sonra fünye bağlayarak patlattı. Uzman polisin 'temiz' işareti yapmasıyla birlikte valizin bulunduğu yere akın eden vatandaşlar, elbise çıkan valizi görmek için adeta birbiriyle yarıştı. Vatandaşların ilgisi karşısında polisler, valizi alarak polis aracına götürdü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Şüpheli Çantaya Meraklı Hücumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement