Bunalıma Giren TIR Sürücüsü Kurusıkı Silahla İntihar Etmek İstedi - Son Dakika
3.Sayfa

Bunalıma Giren TIR Sürücüsü Kurusıkı Silahla İntihar Etmek İstedi

Bursa'da borçları yüzünden bunalıma giren TIR sürücüsü Süleyman B., başına dayadığı kurusıkı silahla kendini aracına kilitleyerek intihara kalkıştı.

19.02.2017 10:53  Güncelleme: 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, kredi ve kredi kartı borcunu ödeyemediği için bunalıma girdiği öne sürülen 48 yaşındaki Süleyman B., başına kurusıkı tabanca dayayarak kendini TIR'a kilitledi. Camdan giren arkadaşı, Süleyman B.'yi ikna ederek polise teslim olmasını sağladı.

30 BİN LİRA KREDİ BORCU OLDUĞUNU ÖNE SÜRDÜ

Olay, dün akşam saatlerinde merkez Yıldırım ilçesine bağlı Davutkadı Mahallesi Tayyareci Mehmet Ali Caddesi'nde meydana geldi. Toplam 30 bin lira kredi ve kredi kartı borcunu ödeyemediği için bunalıma girdiği öne sürülen TIR şoförü evli 2 çocuk babası Süleyman B., kendini kullandığı TIR'ın şoför kabinine kilitleyerek başına tabanca dayadı.

ÇOCUKLARI DA OLAY YERİNE GELDİ

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine gelen polis ekipleri, Süleyman B.'yi araçtan indirmek için uzun süre ikna etmeye çalıştı. Süleyman B.'yi tanıyan esnaf da, çay ikram etti. Süleyman B. olay yerine çocuklarının gelmesine rağmen ikna olmazken, babalarının elinde tabancayı gören çocuklar korku dolu anlar yaşadı.

TIR'IN CAMINDAN GİREREK İKNA ETTİ

Daha sonra bir arkadaşı TIR'ın camından içeri girerek, Süleyman B.'yi ikna etti. Polis tarafından kontrol altına alınan ve elindeki tabanca kurusıkı olduğu anlaşılan Süleyman B. ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bunalıma Giren TIR Sürücüsü Kurusıkı Silahla İntihar Etmek İstedi
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Bunalıma Giren TIR Sürücüsü Kurusıkı Silahla İntihar Etmek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement