Bursa Ulaşımı Kara Teslim - Son Dakika
Güncel

Bursa Ulaşımı Kara Teslim

Bursa Ulaşımı Kara Teslim

Bursa’da yoğun kar yağışı şehiriçi ve şehirlerarası yollarda trafiği aksatıyor.

12.01.2015 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da yoğun kar yağışı şehiriçi ve şehirlerarası yollarda trafiği aksatıyor. Bursa- İzmir yolu trafiğe kapanırken, terminalden otobüslerin yola çıkmasına izin verilmiyor. Şehir merkezinde yolda kalan araçları itmek ise öğrencilere düştü.

Öğleden sonra aniden bastıran yoğun kar yağışı şehirde hayatı felç etti. Bursa-İzmir yolu trafiğe kapandı. Önce Gölyazı rampasında kayan tırlardan dolayı trafik kilitlenirken, daha sonra Görükle rampası da kapandı. Yoğun kar yağışı sebebiyle şehir içinde de trafik aksıyor. Özellikle Beşevler rampasında trafik kilitlendi. Şehir merkezinde kar kalınlığı 20 santime ulaştı.

Yoğun kar yağışı çok sayıda elektrik direğinin devrilmesine sebep oldu. Mudanya yolunda da sıkıntı yaşanırken, Tepedevrent'te ulaşım durdu. Şehir merkezinde çok sayıda maddi hasarlı kaza meydana gelirken, trafik adeta kabusa döndü.

ZIPLAYARAK OTOBÜSÜ KURTARMAYA ÇALIŞTILAR

Bu arada Fomara meydanında bir halk otobüsü yolda kaldı. Patinaj yapan otobüsü kurtarmak için yolcuların arka kısma geçerek zıplaması ilginç görüntüler oluşturdu. Kar kürüme aracı yolu açarak otobüsü kurtardı.

Lise öğrencileri ise yolda kalan sürücülere yardımcı oldu. Öğrenciler kayan araçları iterek kurtarmaya çalıştı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa Ulaşımı Kara Teslim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement