Bursa Ülkü Ocaklarından Tanıtım Atağı - Son Dakika
Yerel

Bursa Ülkü Ocaklarından Tanıtım Atağı

Bursa Ülkü Ocaklarından Tanıtım Atağı

Bursa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, 2015 yılında tanıtım atağı başlattı.

04.02.2015 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, 2015 yılında tanıtım atağı başlattı.

7 aydır Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini sürdüren Fatih Rüştü Sütçü, 2014 yılını dolu dolu geçirdiklerini, yeni yılda daha fazla etkinlik ve organizasyonlara imza atacaklarını anlattı.

Geçtiğimiz yıl Türkmeneli'ne yardım topladıklarını, 300 Uygur Türkü'nün idamını önlemek için onbinlerce imza topladıklarını, Türkiye genelinde Ülkü Ocakları Bilgi Yarışması'nda Türkiye 2.cisi olduklarını hatırlatan Sütçü, "Bayrak mitingleri düzenledik. Ülkücü Şehitleri Anma Programı tertipledik. Uyuşturucu mücadele konusunda üyelerimizi bilgilendirdik. "Uyuşturucuya verilmiş her genç, kaybedilmiş vatan toprağıdır" solganıyla kampanya başlattık. Soma'daki maden kazasıyla ilgili organizasyon gerçekleştirdik" dedi.

Birlik ve beraberlik mesajı verdiklerini anlatan Sütçü, "Kör gözlere göstermek, sağır kulaklara duyurmak için yola çıktık. Bursa'nın milli ve manevi hassasiyetini gençlere aktarıyoruz. Uludağ Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi'nde öğrenci konseyleri arkadaşlarımız tarafından yönetiliyor. Seçimle işbaşına geldiler. 28 Şubat tarihinde Bursa Ülkü Ocakları olarak Kütahya Emet'te istişare toplantısı gerçekleştireceğiz. 29 Mart'ta ise Bursa'da Kapalı Spor Salonu'nda Mustafa Yıdızdoğan konseri gerçekleştireceğiz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa Ülkü Ocaklarından Tanıtım Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement