Bursa - Uyuşturucu Haplarını Kumun İçine Sakladılar - Son Dakika
Güncel

Bursa - Uyuşturucu Haplarını Kumun İçine Sakladılar

Bursa - Uyuşturucu Haplarını Kumun İçine Sakladılar

Uyuşturucu haplarını kumun içine sakladılar Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonunda 33 kişi gözaltına alındı.

17.09.2015 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uyuşturucu haplarını kumun içine sakladılar

Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonunda 33 kişi gözaltına alındı. Şafak baskınında şüphelilerin yakalanmamak için uyuşturucu hapları inşaat kumunun içinde gizledikleri belirlendi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği son zamanlarda merkez Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi ve merkez Yıldırım ilçesi Hacivat ve Meydancık mahallelerinde uyuşturucu satışı yapıldığı yönünde çok sayıda ihbar aldı. İhbarların yoğunlaşması üzerine harekete geçen polis ekipleri, daha önce tespit ettikleri ve uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen kişilerin evlerine operasyon düzenledi. Şafak vakti düzenlenen operasyonda polisi karşılarında gören zanlılar ne yapacaklarını şaşırdı. Bazı zanlılar evlerindeki uyuşturucuyu polise yakalatmamak için hapları kumun içine gömdü. Ancak polis ekiplerinin dikkatli çalışmaları sonucu yaklaşık 50 adet uyuşturucu hap kumun içindeki poşetten çıkarıldı. 22 farklı adrese yapılan baskınlar sonucunda 11'i çocuk olmak üzere toplam 33 kişi gözaltına alınırken yapılan aramalarda 64 gram bonzai, 220 adet uyuşturucu hap, 126 gram esrar ve uyuşturucu satışından elde edilen 10 bin lira para ele geçirildi.

33 kişi emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen zanlılardan birinin yürümekte zorlanması dikkat çekti. Polis koluna girerek destek alan şahıs polis otosuna bindirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa - Uyuşturucu Haplarını Kumun İçine Sakladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement