Bursa Valisi Karaloğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Bursa Valisi Karaloğlu Açıklaması

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, "Bursa, Uludağ ile beraber Türkiye'nin en eski kış sporları merkezlerinden ama bu sporların salon kısmında maalesef hiçbir tesisin bulunmadığı bir şehir" değerlendirmesinde bulundu.

31.07.2015 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, "Bursa, Uludağ ile beraber Türkiye'nin en eski kış sporları merkezlerinden ama bu sporların salon kısmında maalesef hiçbir tesisin bulunmadığı bir şehir" değerlendirmesinde bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Karaloğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Kestel ilçesinde inşası süren buz pateni ve hokeyi salonu ile Nilüfer Gençlik Merkezi inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Kestel Kaymakamı Ziya Polat, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Buz Pateni Federasyonu İl Temsilcisi Yeliz Aydın eşliğinde inceleme yapan Karaloğlu, Bursa'da bir ilk olan uluslararası standartlardaki bu tesisin yaklaşık 13 milyon liralık harcamayla tamamlanacağını bildirdi.

Bursa'nın kış sporları merkezi olmasını istediklerini belirten Karaloğlu, şunları kaydetti:

"Bu tesis, Bursa için çok geç kalmış önemli bir yatırım. Bursa, Uludağ ile beraber Türkiye'nin en eski kış sporları merkezlerinden ama bu sporların salon kısmında maalesef hiçbir tesisin bulunmadığı bir şehir. İlk defa bir spor salonunun yapımına başlandı ve inşaatı devam ediyor. Bu salonu onun için çok önemsiyoruz. Bu tesisin yapımı tamamlandığında Bursa hem patende hem buz hokeyinde önemli bir merkez olacak. Gençlerimiz bu yeni branşlarda spor yapma imkanı bulacak. Tesisimiz 2016 yılında açılacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa Valisi Karaloğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement