Bursa ve Trabzon'daki Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Bursa ve Trabzon'daki Uyuşturucu Operasyonu

Bursa ve Trabzon'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 20 zanlıdan 8'inin daha tutuklanmasıyla soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 18'e yükseldi.

25.05.2016 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa ve Trabzon'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 20 zanlıdan 8'inin daha tutuklanmasıyla soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 18'e yükseldi.

Alınan bilgiye göre, Bursa ve Orhangazi ilçesi ile Trabzon'da gözaltına alınan 10 kişi, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan R.D, Ü.M, İ.B, T.Ö, H.B, H.A, S.K. ve C.E, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Diğer 2 şüpheli ise serbest bırakıldı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ile Orhangazi Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenenlere yönelik çalışma başlatmıştı. Ekipler, bu kişilerden 10'unu daha önce gözaltına almıştı. Yanlarında 140 gram esrar, 954 gram sentetik kannabinoid, 2 gram metamfetamin ve 212 uyuşturucu hap ele geçirilen zanlılar, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmıştı.

Şüphelilere yönelik çalışmalarını sürdüren ekipler, Bursa, Orhangazi ve Trabzon'da 12 adrese eş zamanlı operasyon düzenlemişti. Bu adreslerdeki aramalarda, 70 gram esrar, bir uyuşturucu hap ve 2,7 gram sentetik kannabinoid ile av tüfeği, 2 tabanca ve 39 fişek ele geçirilmişti. Operasyonda, Bursa'da 2, Orhangazi'de 7, Trabzon'da bir zanlı gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa ve Trabzon'daki Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement