Bursa - Yaya Geçidinde Otomobilin Çarptığı Anne Öldü, Kızı Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Bursa - Yaya Geçidinde Otomobilin Çarptığı Anne Öldü, Kızı Yaralandı

Bursa - Yaya Geçidinde Otomobilin Çarptığı Anne Öldü, Kızı Yaralandı

Yaya geçidinde otomobilin çarptığı anne öldü, kızı yaralandıBursa'nın Mudanya İlçesi'nde, yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen 46 yaşındaki Hacer Mutlu ve 6 yaşındaki kızı Esma Nur Mutlu, otomobil çarpması sonucu ağır yaralandı.

09.09.2016 23:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaya geçidinde otomobilin çarptığı anne öldü, kızı yaralandı

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde, yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen 46 yaşındaki Hacer Mutlu ve 6 yaşındaki kızı Esma Nur Mutlu, otomobil çarpması sonucu ağır yaralandı. Hastane kaldırılan Hacer Mutlu yaşamını yitirirken, kızı Esma Nur Mutlu yaşam savaşı veriyor.

Kaza, saat 16.00 sıralarında, Mudanya girişindeki Bağcılar Durağı yakınında meydana geldi. Mudanya'dan Bursa yönüne giden Uğur Memi yönetimindeki 34 FM 8796 plakalı otomobil, yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen Hacer Mutlu ve kızı Esma Nur Mutlu'ya çarptı. Ağır yaralanan anne ve kızına haber verilmesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekibi müdahale etti. Kalp masajı yapılarak hayata döndürülmeye çalışılan Hacer Mutlu, kaldırıldığı Mudanya Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Kızı Esma Nur'un durumunun ise ağır olduğu bildirildi.

Otomobil sürücüsü Uğur Memi'nin gözaltına alındığı kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Bu sarada mahalle sakinleri, Bağcılar Otobüs Durağı yanında çok sayıda ölümlü ve yaralanmalı trafik kazası meydana geldiğini belirterek, defalarca yazılı olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Valiliğe bildirmelerine rağmen ne sinyalizasyon, ne de önlem alındığını belirterek tepke gösterdiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa - Yaya Geçidinde Otomobilin Çarptığı Anne Öldü, Kızı Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement