Bursa Zeytinliğe Uçan Araçta Sıkışan Sürücü Güçlükle Çıkarıldı - Son Dakika
Güncel

Bursa Zeytinliğe Uçan Araçta Sıkışan Sürücü Güçlükle Çıkarıldı

Bursa Zeytinliğe Uçan Araçta Sıkışan Sürücü Güçlükle Çıkarıldı

Zeytinliğe uçan araçta sıkışan sürücü güçlükle çıkarıldı BURSA'nın Orhangazi İlçesi'nde, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil yoldan çıkarak zeytinliğe uçtu.

22.01.2015 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeytinliğe uçan araçta sıkışan sürücü güçlükle çıkarıldı

BURSA'nın Orhangazi İlçesi'nde, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil yoldan çıkarak zeytinliğe uçtu. Yol kenarındaki bir ağaca çarparak takla atan otomobilin içinde sıkışan yaralı sürücü 40 yaşındaki Sabri Ben, itfaiye ekiplerinin bir saat süre çalışması sonucu çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Orhangazi- İznik karayolu Keramet Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Sabri Ben yönetimindeki 16 BEN 57 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Şerit değiştiren araç karşı yönden gelmekte olan bir otomobile çarpmaktan son anda kurtularak, yol kenarındaki bir ağaca çarparak takla attıktan sonra ters dönünce, sürücü araç içersinde sıkıştı. Olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri hurdaya dönen aracın sürücüsü Sabri Ben itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışması sonucunda araçtan çıkarılarak ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Zeytinliğe Uçan Araçta Sıkışan Sürücü Güçlükle Çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement