Bursa - Zincirleme Kazada Can Pazarı - Son Dakika
Güncel

Bursa - Zincirleme Kazada Can Pazarı

Bursa - Zincirleme Kazada Can Pazarı

Zincirleme kazada can pazarı BURSA'nın Orhangazi İlçesi yakınlarında 2 otomobil bir kamyon ve bir TIR'ın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 42 yaşındaki TIR sürücüsü Adem Balı, kabinde sıkıştı.

05.10.2015 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zincirleme kazada can pazarı

BURSA'nın Orhangazi İlçesi yakınlarında 2 otomobil bir kamyon ve bir TIR'ın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 42 yaşındaki TIR sürücüsü Adem Balı, kabinde sıkıştı. TIR sürücüsünün boğazına kaçan dili, yurtdışında yaşadığı belirlenen bir vatandaş tarafından çıkarılırdı. Hastaneye kaldırılan Adem Balı kurtarılamadı.

Kaza bugün saat 14.15 sıralarında Bursa- Yalova yolu Yeniköy Kavşağı'nda meydana geldi. Yeniköy Kavşağı'nda aniden hız kesen bir araca çarpmamak için yavaşlayan Derya Düzgün (46) idaresindeki 34 KU 3676 plakalı otomobile Emre Gül (28) yönetimindeki 16 RAV 39 plakalı bir kamyona arkadan çarptı. Aynı istikamette gitmekte olan Adem Balı idaresindeki 34 JZ 8015 plakalı TIR da duran kamyona arkadan vurdu.

ARAÇ İÇİNDE SIKIŞTI, DİLİ BOĞAZINA KAÇTI

Kaza sonrasında TIR sürücüsü Adem Balı şoför mahalinde sıkıştı. Çevreden yetişen vatandaşlar tarafından ilk müdahalesi yapılan ve ağır yaralı olan TIR sürücüsünün dilinin boğazına kaçtığını fark eden ve yurt dışında yaşadığı belirlenen Ramazan Tekel (45) isimli bir kişi TIR sürücüsüne sıkıştığı yerde müdahale ederek boğazına kaçan dilini çıkarmaypı başardı.

Daha sonra olay yerine gelen 112 Sağlık Ekipleri araç içinde sıkışan TIR sürücüsü Balı'ya müdahaleyi şoför koltuğunda yaptı. Olay yerine çağrılan Orhangazi Belediyesi İtfaiye ekipleri yaklaşık 15 dakikalık uğraş sonrasında kurtarılan Bali, kaldırıldığı Orhangazi Devlet Hastanesinde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Kaza ile ilgili soruşturmaya başlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa - Zincirleme Kazada Can Pazarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement