Bursaaşkına Karşılık Bulamadığı Genç Kızı Öldürüp, Intihara Kalkıştı - Son Dakika
Güncel

Bursaaşkına Karşılık Bulamadığı Genç Kızı Öldürüp, Intihara Kalkıştı

Bursaaşkına Karşılık Bulamadığı Genç Kızı Öldürüp, Intihara Kalkıştı

Aşkına karşılık bulamadığı genç kızı öldürüp, intihara kalkıştı (2) (Yeniden)BURSA'nın Gemlik ilçesi'nde 25 yaşındaki Tuğçe Uludağ, evlenme teklifini reddettiği ve şikayeti üzerine savcılık tarafından koruma tedbirli uzaklaştırma kararı bulunan 26 yaşındaki Aykut Ertunç tarafından av tüfeği...

03.12.2016 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aşkına karşılık bulamadığı genç kızı öldürüp, intihara kalkıştı (2) (Yeniden)

BURSA'nın Gemlik ilçesi'nde 25 yaşındaki Tuğçe Uludağ, evlenme teklifini reddettiği ve şikayeti üzerine savcılık tarafından koruma tedbirli uzaklaştırma kararı bulunan 26 yaşındaki Aykut Ertunç tarafından av tüfeği ile vuruldu. Genç kız yaşamını yitirirken, aynı silahla intihara kalkışan Ertunç ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay Gemlik ilçesi Umurbey Mahallesi'nde meydana geldi. Çiftçilikle uğraşan Aykut Ertunç, iddiaya göre aşık olduğu Tuğçe Uludağ'a arkadaşlık teklif etti. Genç kızın kabul etmemesine rağmen ısrarını sürdüren Ertunç, ailesini görücüye gönderdi. Tuğçe Uladağ'ın ailesi,olumsuz yanıt vermelerine rağmen kızlarını rahatsız eden Aykut Ertunç ile ilgili savcılığa şikayette bulundu. Hakında savcılık tarafından genç kıza yaklaşmaması konusunda koruma tedbirli uzaklaştırma kararı verilen Aykut Ertun, bu akşam bir kez daha görüşmek üzere otomobille Tuğçe Uludağ'ın evine gitti. Evinin önünde görüştüğü Tuğçe Uludağ'ın bir kez daha olumsuz cevap vermesi üzerine öfkelenen Ertunç, otomobilde bulunan av tüfeği ile genç kıza ateş açtı. Tuğçe Uludağ, kanlar içerisinde yara yığılırken, Ertunç ise otomobille olay yerinden kaçtı.

Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla ağır yaralanan genç kız, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen gUludağ, hayatını kaybetti.

Olaydan sonra otomobille kaçan Aykut Ertunç ise aynı tüfekle bir zeytin bahçesinde kendisine ateş ederek intihar etmek istedi. Polis ekipleri tarafından yaralı halde bulunan Ertunç, ambulansla güvenlik gerekçesiyle Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olayla ilgil isoruşturma sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaaşkına Karşılık Bulamadığı Genç Kızı Öldürüp, Intihara Kalkıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement