Bursagaz, Süreç Akademisi Eğitimlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Bursagaz, Süreç Akademisi Eğitimlerine Devam Ediyor

Bursagaz, Süreç Akademisi Eğitimlerine Devam Ediyor

Enerji sektöründe yenilikçi bakış açısıyla yer alan Bursagaz, tecrübeli kadrosuyla kurum dışı eğitimlere destek veriyor.

07.04.2014 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji sektöründe yenilikçi bakış açısıyla yer alan Bursagaz, tecrübeli kadrosuyla kurum dışı eğitimlere destek veriyor.

Topluma yön veren, geleceğin başarılı lider ve iş adamlarını yetiştiren öğretmen ve eğitmenler Bursagaz Yönetim Sistemleri Birim Yöneticisi Tuğçe Balarısı Yonga tarafından gerçekleştirilen 'Liderlik ve Etik Yönetim' eğitimine katıldı. Farklı okul, kurum ve üniversiteden katılımın sağlandığı eğitimde geleceğe yön verecek nesilleri yetiştiren eğitmenlere liderlik yaklaşımından, liderlik biçimlerine, motivasyondan, etik yönetim anlayışına kadar pek çok konuda bilgi verildi.

Yonga, iş yaşamında başarıya ulaşmanın mutlaka planlamayla gerçekleşeceğini, bunun da öncelikle vizyon, misyon, değerler ve prensiplerin belirlenmesiyle mümkün olacağına değindi. Başarının anahtarlarının öncelikle sorumluluk bilinciyle hareket etmek olduğunu, bunun yanında etkili iletişim ve insan ilişkilerinin temel taşlarını oluşturduğunu ifade eden Yonga, bunun yayılmasında eğitmenlere de büyük görev düştüğünü belirtti. Başarıya ve hedefe ulaşma yolunda öncelikle sınırların belirlenmesinin gerekliliğine değinen Yonga, bunun hem süreci kolaylaştıracağını hem de amaca daha emin adımlarla ilerleneceğini belirtti. Günümüzde artık liderlik modelleri ve yaklaşımlarının da değiştiğine değinen Yonga, gelişen dünyada klasik liderlik anlayışlarının yerine yeni nesil liderlik anlayışlarının benimsenmesi gerektiğini, ancak bu şekilde gelişimlere ayak uydurulabileceğini ifade etti.

Etkili liderlik biçimlerine değinirken farklı alanlarda isim yapmış lider örneklerine de yer veren Yonga, kuvvetli ve zayıf yönlerin, fırsatların hatta tehditlerin bile liderlik gelişiminde yön gösterici olabileceğinisöyledi. Yonga liderliğin doğuştan gelen bir kavram olmadığını da ösözlerine ekledi.

Gemlik Kız Teknik Meslek Lisesi eğitmenlerine ise birçok konuda eğitim verilirken, eğitim sonunda katılımcılar memnuniyetlerini dile getirdi. Bursa Osmangazi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halis Korkmaz teşekkürlerini ileterek Yonga'ya plaket takdim etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursagaz, Süreç Akademisi Eğitimlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement