Bursalı Ak Partililer Erdoğan'a Bağışta Bulundu - Son Dakika
Güncel

Bursalı Ak Partililer Erdoğan'a Bağışta Bulundu

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için bağış kampanyası başlattı.

24.07.2014 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için bağış kampanyası başlattı.

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, seçim çalışmaları ile ilgili açıklamasında, "Yasal düzenlemeyle cumhurbaşkanı adayları seçim kampanyaları başlatabiliyor. Bunun için şahısların bağış yapması mümkün. Seçim kampanyasına destek konusunda çok sayıda vatandaşımız arıyor. Müthiş bir destek var. Bugün bağış kampanyasının startını veriyoruz. Vatandaşlar dilediği bir miktarı herhangi bir Ziraat Bankası'na giderek masraf alınmaksızın, 'Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan' deyip yatıracaklar. Bunun haricinde başka hiçbir işlem yapılmayacak" açıklamasını yaptı.

EKREM DUMANLI'YA TEPKİ

Paralel yapı ile ilgili de konuşan Torun, "Sayın Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan, bunun devam edeceğini ifade ediyor. Biz teşkilatlar olarak her zaman yanında olacağız. Birkaç gün önce Zaman Gazetesi Genel Yayan Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın bir yazısını okudum. Gerçekten bir genel yayın yönetmeninin böylesine bir yazıyı nasıl kaleme aldığına şaşırmamak mümkün değil. O kadar pervasızca, o kadar seviyesizce bir yazı yazmış. Sayın Başbakanımız için isim belirtmemekle birlikte yaklaşık 3 sayfalık yazıda, 'Ey zalim' diye başlık atmış ve içerisinde de zalimler diye geçiyor. Sayın Başbakanımızı millet görüyor, zalimin yanında kim var, mazlumun yanında kim var. Sayın Başbakanımız, Cumhurbaşkanı Adayımız bugünlere mağdur ve mazlumun yanında olduğunu göstererek geldi" dedi.

Bursa'daki paralel yapı hakkında konuşan Torun, "Paralel yapı sadece AK Parti'nin işi değildir. Bu devletin, tüm kurumların meselesidir. İllegal bir örgütlenme varsa bu temizlenmek durumundadır. Oradaki memur işini yapıyor, buradaki işini yaparken amirinden talimat alıyorsa bir şey yok demektir. Bu kişinin hangi cemaate bağlı olduğunu araştıracak değiliz. Mesele devletin yerel işleyiş düzeyinde bir sapmaya yer olup olmamanın belirlenmesidir. Zaten böyle bir şey varsa belediyeler idare soruşturmaları yapacaktır. Soruşturma neticesinde bir şey varsa gereği yapılır. İdari soruşturma neticeleri bellidir. Kınıma, uzaklaştırma, maaştan kesme vardır, bu memurluktan atmaya kadar gider. Bunlar idari soruşturmanın sonuçlarıdır. Bunun yanında suç teşkil eden bir şey varsa adli, yargı makamlara bildirilir ve onlarda gereğini yapar" şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanlığındaki basın toplantısının ardından Torun ve partililer bankaya giderek Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için Bursa'dan yapılacak bağışın startını verdi. Partililerin banka önünde uzun kuyruklar oluşturduğu görüldü. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursalı Ak Partililer Erdoğan'a Bağışta Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şanlıurfa Siverek'te Silah ve Mühimmat Operasyonu
    13:21 Şanlıurfa Siverek'te Silah ve Mühimmat Operasyonu

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde jandarma komutanlığınca yapılan operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Operasyon sonucunda 2 adet G-3 piyade tüfeği, 9 adet G-3 piyade tüfeği şarjörü, 1.040 adet G-3 piyade tüfeği fişeği, 2 adet tabanca, ruhsatsız av tüfekleri ve 1 adet gaz el bombası bulundu. Gözaltına alınan şahısların jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Bitlis Adilcevaz'da Şeker Pancarı Ekimi Başladı
    13:21 Bitlis Adilcevaz'da Şeker Pancarı Ekimi Başladı

    Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde havaların ısınmasıyla birlikte üreticiler şeker pancarı tohumlarını toprakla buluşturmaya başladı. Ülke ekonomisinde önemli bir yeri olan ve her anı zahmetle geçen şeker pancarı üretimi, aylar süren emeklerin sonunda sökülmeye başlanıyor. Devletin verdiği desteklerle çiftçilerin yüzü gülerken, on binlerce dekar alanda ekim mesaisi sürüyor. Pancar üretimiyle hem aile bütçesine hem de ilçe ekonomisine büyük katkı sağladıklarını söyleyen Adem Zengin isimli çiftçi, 'Allah devletimize zeval vermesin. Bizlere sağladığı imkanları kullanarak on binlerce dönüm alanda pancar ekiyoruz' dedi.

  • Corendon Alanyaspor, Konyaspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    13:18 Corendon Alanyaspor, Konyaspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi, idari menajer Gökhan Çelebi'nin doğum günü kutlaması yapıldı. Antrenman, ısınma ve top kapma çalışmalarıyla devam etti ve taktik çalışmalarıyla sona erdi.

  • Muğla'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında öğrenciler Kaunos Antik Kenti'ni gezdi
    13:18 Muğla'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında öğrenciler Kaunos Antik Kenti'ni gezdi

    Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Köyceğiz Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, Kaunos Antik Kenti'ni ziyaret etti. Öğrenciler, antik kentteki yapılar hakkında bilgi alarak tarihi bir yolculuk gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Kazı Başkanı Doç. Dr. Ufuk Çörtük, öğrencilere ve katılımcılara bilgi verdi.

  • Bandırma'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Operasyonu
    13:16 Bandırma'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Operasyonu

    Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentin çeşitli bölgelerinde yapılan uygulamalarda uyuşturucu ve ruhsatsız silah bulunduran şüphelileri kıskıvrak yakaladı. Operasyonlarda toplamda 11,39 gram bonzai, 0,44 gram metamfetamin, 1,22 gram metamfetamin, ruhsatsız tabanca, 65 adet fişek ve payp ele geçirildi. Şüpheliler hakkında tahkikat başlatılırken, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için çalışmalara devam edileceği belirtildi.

  • Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı, lokanta ve kafe boykotuna tepki gösterdi
    13:15 Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı, lokanta ve kafe boykotuna tepki gösterdi

    Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, sosyal medyada başlatılan lokanta ve kafeler için iki günlük boykot çağrısına sert tepki gösterdi. Karabacak, boykot çağrısının esnafların itibarını zedelediğini ve yanlış olduğunu belirtti. Ayrıca, devletin denetim organlarının fahiş fiyat uygulayan işletmelere yönelik önlemler aldığını ve odaların da denetim çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı.


Advertisement