Bursalı Emekliler, TOKİ Projesinin Bursa'dan Başlamasını İstiyor - Son Dakika
Ekonomi

Bursalı Emekliler, TOKİ Projesinin Bursa'dan Başlamasını İstiyor

Bursalı Emekliler, TOKİ Projesinin Bursa\'dan Başlamasını İstiyor

Türkiye Engelliler Derneği Nilüfer Şubesi yönetimi, 250 lira taksitle satılacak TOKİ konutlarının Bursa'dan başlamasını istiyor.

15.06.2015 09:24  Güncelleme: 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Engelliler Derneği Nilüfer Şubesi yönetimi, 250 lira taksitle satılacak TOKİ konutlarının Bursa'dan başlamasını istiyor.

Türkiye genelinde 700 bin, Bursa'da 24 bin emekli üyesi olan Türkiye Engelliler Derneği Nilüfer Şubesi, TOKİ tarafından açıklanan 250 lira taksitle ve 240 ay vade ile satılacak toplu konutların ilk olarak Bursa'da inşa edilmesini istiyor.

İhlas Haber Ajansı Bursa Bölge Müdürü İrfan Altıkardeş'i ziyaret eden dernek üyeleri ve Nilüfer Dernek Başkanı Kenan Pars, "Emekliler için açıklanan alt gelir grubuna yönelik konutların ilk olarak 430 bin emeklinin bulunduğu Bursa'da yapılmasını istiyoruz. Bursa Valisi Münir Karaloğlu, TOKİ konutları konusunda oldukça tecrübeli. Biz de Türkiye Emekliler Derneği olarak başta devlet büyüklerimizden ve Bursa Valimizden TOKİ konutlarının ilk olarak Bursa'da inşa edilmesini istiyoruz." diye konuştu

Kenan Pars, üyelerinden talep toplamaya başladıklarını, emeklilerin bu konuda hayli istekli olduğunu sözlerine ekledi - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Bursalı Emekliler, TOKİ Projesinin Bursa'dan Başlamasını İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement