Bursaspor, Ahmet Bulut ile Görüştü - Son Dakika
Spor

Bursaspor, Ahmet Bulut ile Görüştü

Bursaspor, Ahmet Bulut ile Görüştü

Maddi yönden zor durumda olan Bursaspor, "Feda" projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

27.04.2016 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maddi yönden zor durumda olan Bursaspor, "Feda" projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. İlk olarak verim alınamayan ve maliyeti yüksek yabancı oyuncular ile yollarını ayırmayı olan yönetim, bunun için menajer Ahmet Bulut ile Özlüce Tesisleri'nde görüştü.

Spor Toto Süper Lig'de Avrupa hedefinden uzaklaşan yeşil-beyazlılar, gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapmaya başladı. Maddi anlamda zor durumda olan yönetimin daha önce birçok kulübün hayata geçirdiği "Feda" projesini uygulamayı planlıyor.

ALİ AY, AHMET BULUT İLE GÖRÜŞTÜ

Başkan Ali Ay'ın, kulübün gelirleri ve giderleri arasındaki uçurum sebebiyle mali tabloyu düzeltecek yeni formüller üzerinde durduğu öğrenildi. Kulübe gelir getirecek projelerin yanı sıra verim alınamayan ve maliyeti yüksek oyuncular ile yollarını ayırmayı hedefleyen Bursaspor yönetimi, bu konudaki adımlarını da atıyor. Başkan Ali Ay'ın geçtiğimiz günlerde Barcelona'da forma giyen milli oyuncu Arda Turan'ın da menajerliğini yapan Ahmet Bulut ile Özlüce Tesisleri'nde bir araya geldiği ve özellikle yıllık maliyetleri yüksek olan Tomas Necid, Balazs Dzsudzsak ve Tom de Sutter'e kulüp bulunması konusunda görüşme yaptığı öğrenildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor, Ahmet Bulut ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement