Bursaspor Başkan Adayı Özkan: Gelmek İstiyoruz - Son Dakika
Güncel

Bursaspor Başkan Adayı Özkan: Gelmek İstiyoruz

Bursaspor'un başkan adayı Avukat Cüneyt Özkan, "Olağanüstü genel kurulda tertemiz bir listeyle gelmek istiyoruz" dedi.

16.05.2014 10:45  Güncelleme: 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor'un başkan adayı Avukat Cüneyt Özkan, "Olağanüstü genel kurulda tertemiz bir listeyle yeşil beyazlı kulübe hizmet için göreve gelmek istiyoruz" dedi.

DHA'YA AÇIKLAMA YAPTI

Aday olmasının en önemli sebebinin bağımsız Bursaspor olduğuna dikkati çeken Cüneyt Özkan, DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) yaptığı açıklamada olağanüstü kongre süreci ve aday olma süreciyle ilgili olarak şunları söyledi:

"Ekibimizle, arkadaşlarımızla birlikte yaklaşık 3 yıldır haftanın aynı günü bir araya gelip projeler üretip, fikirler öne sürüyorduk. Daha sonra gördük ki dışarıdan müdahil olmak aktif olmak için yeterli olmuyor. Bursaspor için faydalı projelerimizi hayata geçirmek için aday olduk. Diğer iki adayın birbirine karşı söyledikleri aslında karşılıklı itiraf anlamındadır. Hem birbirlerini layık görmeyip, hem de birleşmek için görüşmüş olmaları çelişki içeren ifadelerdir. Aday olmamızda en önemli sebep bağımsız Bursaspor. Bu vurguyu kongreye kadar yapacağım. Kimsenin eliyle işaret etmediği, kimsenin koltuğa oturtmadığı, koltuktan kalkmak için de izin almayacak irade gösterecek bağımsız başkan ve yönetim vurgusu. Eğer izin alarak geldiğiniz makamdan kalkmak istediğinizde yine aynı izinle kalkmanız gerekiyor. Hür iradenizle yapamadığınız kararlar bugüne getiriyor."

"MALİ VERİLER ELİMİZE ULAŞMADI"

Ayağı yere basan projeleri olduğunu belirten Cüneyt Özkan, uzun yatırım istemeyen projeler olduğunu anlatırken şöyle konuştu:

"Kulübün mali verileri hala elimize ulaşmadı. Ciddi bilgi kirliliği var. Başkan adaylarının kulübe çağırılıp mali tablonun sunulması gerekiyordu. Talep edeceğiz. Bize teslim edilmesini bekleyeceğiz. Teslim edilmezse de bunu kongredeki konuşmamızda iletmek zorundayız. Duyduğumuz kadarıyla çek defteri kullanıldığı söyleniyor. Bunların kayıtlarının netliği bizim için çok önemli. Ne şekilde teslim aldığımızı açıklamak zorundayız. Şu anki yönetim bir önceki yönetimin söyledikleriyle ters düşüyor. Biz seçimi kazandığımızda hangi tabloyu devraldığımızı en ince ayrıntısına kadar duyaracağız. hiçbir şey kalmaması gerekiyor. Bizim listemizdeki çalışma arkadaşlarımızdan hiçbiri kulüp ile iş yapmayacaklar. Bunun sözünü veriyorum. Çünkü ne olursa olsun eğer kulüp yönetiminde veya başkanlığındaysanız kulüple ticari ilişkiye girerseniz hiçbir şey olmasa soru işareti olur. Biz tertemiz bir listeyle hizmet için göreve gelmek istiyoruz."

"AYDIN KONUSUNDA HUKUKİ YETKİSİ YOK"

Başkan adayı Mesut Mestan'ın Aydın Karabulut ile ön protokol imzalamasını değerlendiren Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Aydın Karabulut konusunda mevcut yönetim de prensip anlaşması yaptığını duyurmuştu. Sayın Mestan'ın taraftarın gözüne girebilmek için zaten prensip anlaşması yapılan futbolcuyla hukuki yetkisi olmadan görüşme yapıp ön protokol imzalamış olması açıkçası etik değildir. Önümüzde bir seçim var bu tip olaylardan tüm adayların kaçınması gerektiğini düşünüyorum. Bursa'daki Bursasporlular tarafından izlenen tüm yerel kanalların ortak yayınıyla 3 aday bir araya gelelim, projelerimizi anlatalım. Kendilerine çağrıda bulunuyorum. Genel kurul üyelerimiz Bursaspor'a kimin faydalı olacağını programda daha iyi etüd etme şansına sahip olsunlar." 

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor Başkan Adayı Özkan: Gelmek İstiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement