Bursaspor Başkanı Ali Ay: "11'inci Sıradan Mutlu Değilim" - Son Dakika
Güncel

Bursaspor Başkanı Ali Ay: "11'inci Sıradan Mutlu Değilim"

Bursaspor Başkanı Ali Ay: "11\'inci Sıradan Mutlu Değilim"

Bursaspor başkanı Ali Ay, yeşil beyazlı takımının ligde 11'inci sırada yer almasından mutlu olmadığını dile getirdi.

03.05.2016 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor başkanı Ali Ay, yeşil beyazlı takımının ligde 11'inci sırada yer almasından mutlu olmadığını dile getirdi.

Uludağ Elektrik Dağıtım Şirketi'yle (UEDAŞ) yapılan loca anlaşmadan sonra açıklamalarda bulunan Başkan Ali Ay, şunları söyledi:

"Takımın yeri burası olmamalı. Ligde kalma Bursaspor için telaffuz edilmemeli. Tek tek futbolculara baktığımızda, bu kadroyla ilk üçte olmamız lazım. Biz ise 11'inci sıradayız. Belki ligi 8 veya 9'uncu sırada bitireceğiz. Bence bu büyük bir hayal kırıklığı. Bursaspor her zaman şampiyonluğa oynamalı."

Teknik direktörleri Hamza Hamzaoğlu'yla yarın bir araya geleceklerini, görüşmenin ardından perşembe günü geniş kapsamlı bir yönetim kurulu toplantısı yapabileceklerini belirten Başkan Ay, şöyle devam etti:

"Hamaz hoca ile devam etmek istiyoruz. Şampiyon olduğumuz yıl aynı İngiltere Preimer Ligi'nde şampiyon olan Leicester gibiydik. Düşük maliyetli bir kadromuz vardı. Kentin birlikteliği ve takım ruhu ile şampiyon olmuştuk. Amatör ruhla oynayan futbolcuların profesyonelce mücadelesi sonrasında bu başarı gelmişti. Bence başarının yakalanması, takımdaki aidiyet duygusunun öne çıkması için altyapıdan en az 5-6 oyuncunun takımda olması lazım."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor Başkanı Ali Ay: '11'inci Sıradan Mutlu Değilim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement