Bursaspor Beraberliğe Üzüldü - Son Dakika
Güncel

Bursaspor Beraberliğe Üzüldü

Cumartesi günü deplasmanda Kasımpaşa'yla 1-1 berabere kalan Bursasporlu futbolcular, 90 dakika çok yi mücadele ettiklerini, ancak 3 puanı alamadıklarını söyledi.

13.04.2014 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumartesi günü deplasmanda Kasımpaşa'yla 1-1 berabere kalan Bursasporlu futbolcular, 90 dakika çok yi mücadele ettiklerini, ancak 3 puanı alamadıklarını söyledi.

ŞENER: "GALATASARAY MAÇININ BİLİNCİNDEYİZ"

Kasımpaşa maçında ilk yarı iyi mücadele ettiklerini kaydeden Şener Özbayraklı, "İyi oyunumuzu ikinci yarıya da yansıtmamız gerekiyordu. Bunu yapamadık. Artık Galatasaray'la yapacağımız maçı düşünmek zorundayız. Turu getirecek skoru aldığımıza inanıyoruz. Bu maçın bilincindeyiz. İnşallah turu geçeriz ve kupayı Bursa'ya getiririz" dedi.

OZAN: "KAÇAN GOLLER 3 PUAN ALMAMIZA ENGEL OLDU"

Galibiyeti hak ettiklerini düşündüğünü söyleyen genç Ozan Tufan, "3 puan için gitmiştik. Tabii futbolda şansızlık oluyor. Kaçan gol pozisyonlarımız var. Ben kendi adıma teknik heyete teşekkür ediyorum. Bana güvendi. Ağabeylerim de bize yardımcı oldu. İyi performans gösterdik ama kaçan goller 3 puan almamıza engel oldu" diye konuştu.

FERNANDAO: "GALATASARAY MAÇINI KAZANACAĞIZ"

Gol attığı için mutlu olduğunu ifade eden Brezilyalı Fernandao, daha çok çalışıp önlerindeki maçlara bakacaklarını söyledi. Kupada 2-2'nin rövanşında sahalarında oynayacakları Galatasaray maçına değinen Fernandao ise şunları söyledi:

"Bütün maçlar zordur ve önemlidir. Galatasaray büyük bir takım. Finale çıkmak için kazanmamız lazım. İyi çalışıp, bu maçı kazanacağız. Antrenmanlar sıkı şekilde gidiyor. Umarım o maçta da gol atarım. Bunun için uğraşıyorum ve takım için iyi olur."

ŞAMİL: "FİNAL HAFTALARINA GELDİK"

Müsabakayı değerlendiren orta saha oyuncusu Şamil'de, "İyi mücadele edip, oynadık. Gol pozisyonlarına da girdik. Rakibe bir pozisyon veriyoruz ve gol yiyoruz. Gerçekten çok üzüntülü bir olay. Artık final haftalarına geldik. Çarşamba günü bir fırsatımız daha var. Ona odaklanıp, var gücümüzü ortaya koyup, taraftarlarımızın desteğiyle iyi bir skor alacağız" dedi.

FERHAT: "GALİBİYETİ HAK EDECEK OYUNU OYNADIK"

Ferhat'da iyi oynadıklarını vurgularken şöyle konuştu:

"Bizim adımıza oyun anlamında sezonun en iyi maçlarından biri olduğunu düşünüyorum. Pas yüzdesi gerçekten yüksekti. İlk yarıda hiç pozisyon vermedik. Çok iyi pozisyonlar bulduk. 2-0'ı yakalayabilseydik daha rahat bir oyunla galip gelecektik. İkinci yarıda doğal olarak onlar 2 oyuncu değişikliği ile başladı. İçeride oynuyorlar ve kazanmak istiyorlar. Bizde kazanmak istiyorduk. Şu an mağlup olmuş gibi üzgünüz. Çünkü galibiyeti hak edecek oyunu oynadık. Bugün burada 2 puan bırakmamız bizi üzdü. İçeride de herkes kaçan 2 puanının üzüntüsü yaşıyor."

YASİN: "ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇTI"

Önlerinde çok önemli bir maçları olduğunu söyleyen Yasin'de şunları söyledi:

"Çok iyi hazırlanmıştık. Sahaya mutlaka 3 puan almak için çıktık. İlk yarı iyi oynadık ve çok pozisyona girdi. 2'nci ve 3'üncü golü atabilirdik. Rakibin zaten ilk yarı hiç pozisyonu yoktu. İkinci yarı iyi oynamadık. Ama daha çok pozisyona giren taraf bizdik. Rakibimiz yine pozisyona giremese de duran toptan beraberliği yakaladı. 3 puanı hak ettiğimizi düşünüyoruz. Önümüzdeki Galatasaray maçından galip gelerek, finale çıkmak istiyoruz." - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor Beraberliğe Üzüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adıyaman'da motosikletin çarptığı anne ve oğlu yaralandı
    15:38 Adıyaman'da motosikletin çarptığı anne ve oğlu yaralandı

    Adıyaman'da Yusuf K. idaresindeki motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan Tülay T. ile oğlu Ramazan Efe T.'ye çarptı. Kazada anne ve oğlu yaralandı. Yaralılar Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

  • Edremit'te kovalamacada yakalanan gençlerden 8 gram esrar çıktı
    15:38 Edremit'te kovalamacada yakalanan gençlerden 8 gram esrar çıktı

    Balıkesir'in Edremit ilçesinde polis ekipleri tarafından dur ihtarına uymayan motosikletli 2 genç yakalandı. Kovalamaca sırasında şahıslardan atılan peçetelerde 8 gram esrar ele geçirildi.

  • Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı Ziyaret Etti
    15:36 Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı Ziyaret Etti

    Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı ziyaret ederek, ikinci dönemde de birçok önemli projenin hayata geçirileceğini belirtti.

  • Afyonkarahisar'da Kuraklık Nedeniyle Yağmur Duası ve İmece Yemeği
    15:35 Afyonkarahisar'da Kuraklık Nedeniyle Yağmur Duası ve İmece Yemeği

    Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesine bağlı Özburun beldesinde yaklaşık 100 kişi, kurak geçen havalardan dolayı yağmur duasına çıktı. Yağmur duasının ardından köylüler, imece usulüyle 51 koyun kestirip yaklaşık 4 bin kişilik yemek dağıttı. Vatandaşlar, yağmur yağması için yapılan etkinliklere devam edeceklerini belirtti.

  • UNICEF, Adana'da depremden etkilenenlere adli yardım tırını Türkiye Barolar Birliği'ne teslim etti
    15:35 UNICEF, Adana'da depremden etkilenenlere adli yardım tırını Türkiye Barolar Birliği'ne teslim etti

    UNICEF tarafından depremden etkilenen çocuklara ve bakım verenlere hukuki yardım ve destekte bulunmak amacıyla hazırlanan 'YASA' adlı yardım tırı, Adana'da düzenlenen törenle Türkiye Barolar Birliği'ne teslim edildi. Tırda, avukatların doğrudan çocuklarla ve bakım verenlerle görüşebileceği odalar, toplantı odası, bilgisayarlar, televizyonlar, yardımcı personelleri için ayrılan alanlar, duşa kabinler ve engelleri rampalarına kadar her şey düşünülmüş. Bu tır sayesinde avukatlar, depremzedelere doğrudan ulaşarak adli yardım sağlayabilecekler.

  • Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen kan bağış kampanyası büyük ilgi gördü
    15:35 Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen kan bağış kampanyası büyük ilgi gördü

    Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Kızılay Adıyaman Kan Merkezi tarafından düzenlenen kan bağış kampanyasına vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösterildi. Bir gün sürecek olan etkinlikte 150 ünite kan toplanması hedeflenirken, kan bağışının insan sağlığına iyi geldiği ve hayat kurtardığı vurgulandı. Kan bağışında bulunan vatandaşlar ise mutluluklarını dile getirdi.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı
    15:34 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı

    Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu bünyesinde Alman Kalkınma Bankası (KFW) yürütücülüğünde gerçekleştirilen proje çerçevesinde 12 ilde 22 tesisi içeren projelerin eş zamanlı açılışı yapıldı. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, açılış töreninde yaptığı konuşmada, tesislerin gençlere hizmet vereceğini ve Türkiye'nin gençlik ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışırken dışarıdan gelen gençlere de hizmet etmekte zorlandığını belirtti.


Advertisement