Bursaspor, Cantone Karagümrük Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Güncel

Bursaspor, Cantone Karagümrük Hazırlıklarına Başladı

Bursaspor, Cantone Karagümrük Hazırlıklarına Başladı

Bursaspor, ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı Cantone Karagümrük maçının hazırlıklarına Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

03.02.2015 20:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor, ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı Cantone Karagümrük maçının hazırlıklarına Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Galatasaray maçının ardından 1 gün izin yapan yeşil beyazlılar, akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde toplanarak Cantone Karagümrük maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Şenol Güneş nezaretinde gerçekleştirilen antrenman öncesinde Nazilli ve Alanya Futbol Okullarında eğitim gören öğrenciler futbolcular ile bir araya geldi. Minik öğrenciler, Özlüce Tesislerin de bulunan müzeyi ve Bursaspor TV stüdyolarını gezdikten sonra takımın antrenmanını izlediler.

Belinde ağrı bulunan Serdar Aziz'in dinlendirildiği antrenman, ısınma koşuları ile başladı. Antrenmanın ikinci bölümünde minyatür kale maç yapıldı. Antrenman taktik çift kale maç ile sona erdi. Bursaspor yarın yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor, Cantone Karagümrük Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement