Bursaspor'da Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'da Çalışmalar Sürüyor

Bursaspor\'da Çalışmalar Sürüyor

Yeşil-beyazlılar akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü.

19.08.2014 20:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşil-beyazlılar akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Teknik Direktör Şenol Güneş nezaretinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Yeşil-beyazlılar istasyon çalışmasının ardından minyatür kale maç yaptı. Bursaspor antrenmanın son bölümünde ise yarı sahada çift kale maç yaptı. Yeşil-beyazlılar yarın saat 18.00'de Vakıfköy Tesisleri'nde Orhangazispor ile yapacağı hazırlık maçıyla çalışmalarını sürdürecek. HOLMEN VE İBRAHİM TARAFTARLA BULUŞUYOR

Öte yandan Bursaspor'un kaptanı İbrahim Öztürk ve yeni transferi Samuel Holmen yarın saat 14.00'te Altıparmak Bursastore mağazasında taraftarlarla bir araya gelerek imza dağıtacak. Kulüpten yapılan açıklamada, 21 Ağustos 2014 Perşembe günü ise Serdar Aziz ve Traore'nin aynı saatte taraftarlarla buluşacağı ifade edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'da Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor
    14:42 NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 'Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları'na ev sahipliği yapıyor. Müsabakalarda NEVÜ, Mersin Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Erkek Futsal Takımları karşılaşacak. Ayrıca NEVÜ, Mersin Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Kadın Futsal Takımları ile de mücadele edecek.

  • İzmit'te tır istinat duvarına çarptı, sürücü hafif yaralı
    14:38 İzmit'te tır istinat duvarına çarptı, sürücü hafif yaralı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde D100 karayolunda meydana gelen kazada, bakıma giden bir tır kontrolden çıkarak istinat duvarına çarptı. Sürücü hafif yaralı olarak kazayı atlattı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement