Bursaspor'da Neşeli Antrenman - Son Dakika
Spor

Bursaspor'da Neşeli Antrenman

Bursaspor\'da Neşeli Antrenman

Bursaspor, hafta sonu oynayacağı İstanbul Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürürken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle engelli çocuklarla buluştu.

23.04.2015 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa spor, hafta sonu oynayacağı İstanbul Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürürken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle engelli çocuklarla buluştu.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında evinde İstanbul Başakşehir'i ağırlayacak olan Bursaspor çalışmalarını oldukça neşeli geçen bir antrenmanla sürdürdü. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmana Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Engelli Hizmetleri Birimi, Türk Anneler Derneği ve Bursa Büyükşehir Belediyespor görevlilerinin yanı sıra bedensel engelli çocuklar ve aileleri katıldı. 25 çocuk ve ailelerinin ziyaretinden dolayı oldukça mutlu olduklarını dile getiren Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, teknik heyet ve futbolcular, çocuklara Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan spor malzemeleri ve Bursaspor forması hediye etti. Etkinlik ardından özel çocuklar teknik direktör Şenol Güneş ve futbolculardan imza alarak bol bol fotoğraf çektirdi. Öte yandan Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Engelli Hizmetleri Birimi Sorumlusu Evrim İnsel ve Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi Başkanı Hale Sivrioğlu, Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'e çiçek takdim ederek başarılar diledi. Güneşli ancak serin bir havada gerçekleştirilen antrenmanın basına açık olan bölümüne ısınma hareketleriyle başlayan yeşil-beyazlılarda sakatlığı bulunan Renato Civelli'nin tedavisine devam edilirken Emre Taşdemir ve hafif sakatlığı bulunan Jose Fernandao tedbir amaçlı takımdan ayrı çalıştı. Antrenmanın basına açık olan 20 dakikasının ardından yeşil-beyazlıların taktik ağırlıklı olarak çalıştığı öğrenildi.

Bursaspor İstanbul Başakşehir müsabakasının hazırlıklarını yarın basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor'da Neşeli Antrenman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement