Bursaspor'da Serdar Aziz Seferberliği - Son Dakika
Spor

Bursaspor'da Serdar Aziz Seferberliği

Bursaspor\'da Serdar Aziz Seferberliği

Bursaspor’un Başakşehir ile oynadığı karşılaşmada sakatlık geçiren ve iki hafta sahalarda uzak kalacak olan kaptan Serdar Aziz, ligin 22. haftasında Fenerbahçe ile oynanacak karşılaşmaya yetiştirilmeye çalışıyor.

09.02.2016 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor'un Başakşehir ile oynadığı karşılaşmada sakatlık geçiren ve iki hafta sahalarda uzak kalacak olan kaptan Serdar Aziz, ligin 22. haftasında Fenerbahçe ile oynanacak karşılaşmaya yetiştirilmeye çalışıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Bursaspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Başakşehir mücadelesinde kırmızı kart görerek Gençlerbirliği maçında cezalı duruma düşen Necid ve Sercan Yıldırım'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, Jorquera ve Emre Taşdemir'in de Ankara ekibine karşı forma giymesi beklenmiyor.

"FENERBAHÇE MAÇINA YETİŞTİRİLMEYE ÇALIŞIYOR"

Başakşehir ile oynanan müsabakada ilk yarının son anlarında sakatlık geçiren Serdar'ın çekilen MR'ı sonucunda sol kasık adalesinde 2.derece gerilme ve kanama tespit edildi. Tedavisine başlanan Serdar Aziz'in, yaklaşık 2 hafta sahalardan uzak kalacağı duyurulmuştu. Gençlerbirliği ile oynanacak 21. hafta mücadelesinde forma giyemeyecek olan 25 yaşındaki oyuncunun ligin 22. haftasında Timsah Arena'da Fenerbahçe mücadelesinde sahada yer alma ihtimalinin yüksek olduğu bildirildi.

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Serdar Aziz'in durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, "Serdar büyük ihtimalle Fenerbahçe maçına yetişecek. Kasın üzerinde bir zar var. O zarda ufak kanamalar olmuş. Zorlanmaya bağlı olarak. Bu hafta oynayamaz ama önümüzdeki hafta inşallah yetişir. Öyle tahmin ediyoruz" dedi.

BURSASPOR'A KAN TESTİ

Bursasporlu futbolcular ve teknik heyet, devre arası sağlık kontrolleri için bugün Özlüce Tesisleri'nde kan alımı yaptırdı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor'da Serdar Aziz Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement