Bursaspor'da Tempolu Antrenman - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'da Tempolu Antrenman

Bursaspor\'da Tempolu Antrenman

Bursaspor'da tempolu antrenmanBursaspor, cumartesi günü Alanya Oba Stadı'nda oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarına, bu sabah yaptığı tempolu antrenmanla devam etti.

19.10.2016 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor'da tempolu antrenman

Bursaspor, cumartesi günü Alanya Oba Stadı'nda oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarına, bu sabah yaptığı tempolu antrenmanla devam etti.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman stretching ve koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Daha sonra 5'e 2 pas pres çalışması yapan yeşil beyazlılar, son bölümde ise yarı sahada minyatürk kalelerle taktik çalışma yaptı.

Dün yapılan antrenmanda kontrol amaçlı yer almayan Harun Tekin bugün takımla birlikte çalışırken, Ricardo Faty, Pablo Batalla ve Emre Taşdemir takımdan ayrı çalıştı. Faty ve Batalla fizyoterapist eşliğinde koşarken, Emre Taşdemir ise performans antrenörüyle özel program uyguladı. Bursaspor yarın öğle saatlerinde yapacağı antrenmanla Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

TED KOLEJİ MİNİK ÖĞRENCİLERİ ÖZLÜCE'DE

Cumhuriyet haftası nedeniyle TED Koleji'nde öğrenim gören ögrenciler Özlüce Tesisleri'ne gelerek Bursasporlu futbolcularla bir araya geldi. Ricardo Faty'nin kızı kucağından inmezken, öğrenciler ve öğretmenler futbolculara çiçek verirken, söyledikleri Bursaspor şarkısıyla ise herkesi coşturdular.

STATTA MİLLİ MAÇ OYNANMASI İÇİN BAŞVURU

Bursaspor Kulübü Genel Müdürü Erhan Başoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda milli maçların oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu'na müracaat ettiklerini açıklarken, Eksikler konusunda Bursa Büyükşehir Belediyesi ve yüklenici firma Gintaş ile toplantı yaptık. Otopark, asansörler ve akla gelen tüm eksikleri söyledik. 15 gün içerisinde başlıyor. 2 ay içerisinde de bitirilme sözü aldık dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'da Tempolu Antrenman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement