Bursaspor'da Yönetim Kuruluna Tebrik Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Bursaspor'da Yönetim Kuruluna Tebrik Ziyaretleri

THK Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Nizamettin Gökgürler ve "Genç Kanatlar" isimli pilot adayları Bursaspor yönetim kurulunu ziyaret etti.

04.06.2014 16:51  Güncelleme: 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Hava Kurumu (THK) Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Nizamettin Gökgürler ve "Genç Kanatlar" isimli pilot adayları Özlüce Tesislerine gelerek Bursaspor yönetim kurulunu ziyaret etti.

Nizamettin Gökgürler, THK Bursa Şubesi olarak her türlü faaliyette Bursaspor'un yanında olduklarını belirtti. Gökgürler, Bursaspor'un Başkan Recep Bölükbaşı'nın tecrübesiyle başarıyı yakalayacağına inandıklarını söyledi.

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı da "Genç Kanatlar'ı ilk defa görüyorum. Bizler Türk Hava Kurumu ile gurur duyuyoruz. Türkiye'nin lokomotif kuruluşu. Sizlerin ziyaretinizden onur duydum. Genel Kurul'da çok güzel bir teveccüh oldu. Oluşan bu güven ile birlikte omuzlarımıza yük bindi. Genel Kurulun ardından kolları sıvadık. Sizlerin desteği bizlere güç veriyor. Biz bunun bilincindeyiz ve onur duyuyoruz" ifadesini kullandı.

En kariyerli hocalardan birisini Bursaspor'un başına getirdik diyen Bölükbaşı, "Futbolcu arkadaşlarımız ile görüşmelerimiz sürüyor. Çok güzel bir stadyumumuz yapılıyor. Avrupa'nın en güzel stadyumlarından birisi olacak. İnşallah önümüzdeki sezon stadyum inşaatı bitecek" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursaspor'da Yönetim Kuruluna Tebrik Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement