Bursaspor'datom de Sutter, Resmi İmzayı Attı - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'datom de Sutter, Resmi İmzayı Attı

Bursaspor\'datom de Sutter, Resmi İmzayı Attı

Bursaspor'un yeni golcüsü Tom de Sutter, taraftarların önünde yeşil beyazlı takıma 3 yıllık resmi imzayı attı.

28.08.2015 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor'un yeni golcüsü Tom de Sutter, taraftarların önünde yeşil beyazlı takıma 3 yıllık resmi imzayı attı.

Taraftarların ilgisine teşekkür eden ve böylesine muhteşem bir ilgi ile ilk kez karşılaştığını belirten de Sutter, "Hayatımda dtaha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım. Bu karşılaşma benim için çok değerliydi" dedi.

Tecrübeli oyuncu için Özlüce Tesisleri'nde imza törenini yaklaşık 200 taraftar takip etti. Yaptıkları tezahüratlarla golcü oyuncuya sevgilerini gösteren taraftarların, "Beşiktaş katili Bursa'ya hoş geldin" şeklindeki tezahüratı dikkat çekti.

SUTTER: "BELKİ ŞAMPİYON OLABİLİRİZ"

Türkçe "Merhaba Bursa" diyerek sözlerine başlayan golcü oyuncu ise şunları söyledi:

"Öncelikle herkesi burada görmek bu şekilde görmek benim için çok büyük mutluluk. Daha önce hayatımda hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım. Bu benim için çok değerliydi. Kulüpteki büyüklerimiz için de teşekkür ediyorum bana verdikleri destek için. İyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Neden olmasın, belki 5 sezon önce olduğu gibi tekrar şampiyon olabiliriz."

"POTANSİYELİ OLAN BİR TAKIMIMIZ VAR"

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Sutter, "Yalnızca iki gün takımla çalıma fırsatı buldum. Çok iyi tesislerimiz var. Çok kaliteli takımımız var. 2 kez antrenman yapabildim. Takıma uyum sağlamak için elimden geleni yapacağım. Bunun için arkadaşlarım da bana yardımcı olacaktır. İyi bir takımız, potansiyeli olan takımız. İleriki günlerde çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum" şeklinde yanıtladı.

"GOL HEDEFİM ÖNEMLİ DEĞİL, TAKIMIN HEDEFİ ÖNEMLİ"

Sutter, bu sezonki gol hedefinin sorulması üzerine şöyle konuştu:

"Bunu bana Belçika'da da soruyorlardı. Orada da gol hedefim sorusuna genelde cevap vermedim. Şu anda tek hedefim var takımla birliktelik ve sıralamada ilk dörtte olmak. Başarabilirsek bunu daha da yukarı çıkmak. Takımın hedefini tutturabilirsek benim kişisel hedeflerimin bir önemi yok. Takımın hedefleri önemli."

Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, Belçikalı Tom de Sutter'in Şampiyonlar ligi maçının hemen ardından Bursa'ya geldiğini hatırlattı, "Golcümüzü Club Brugge kulübünden 3 yıllığına kadromuza kattık. Sutter, deneyimiyle takımımıza değer katacaktır. Camiamıza yakıştığında şüphe duymadığımız Tom de Sutter, camiamıza hayırlı olsun" dedi. Taraftarların yeni bir orta saha oyuncu talepleri üzerine Kocaman, "Merak etmeyin, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz de Bursaspor'u çok seviyoruz" şeklinde karşılık verdi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'datom de Sutter, Resmi İmzayı Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement