Bursaspor Deplasmanlarda Kayıp - Son Dakika
Spor

Bursaspor Deplasmanlarda Kayıp

Bursaspor Deplasmanlarda Kayıp

Bursaspor, ligde 8 maçtır deplasmanlarda galip gelemiyor.

13.04.2014 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor, ligde 8 maçtır deplasmanlarda galip gelemiyor. En son 13. haftada Elazığspor'u 2-1 yenen yeşil-beyazlılar, o müsabakadan sonra oynadığı 8 maçta 5 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı.

Bursaspor'un bu sezon İstanbul ekiplerine karşı şansı tutmuyor. Yeşil-beyazlılar bu sezon rakiplerine karşı oynadığı 9. müsabakadan da galip gelemedi. İlk olarak ligin 2. haftasında sahasında Galatasaray ile oynayan Bursaspor, sarı-kırmızılılarla 1-1 berabere kaldı. Daha sonra ligin 4. haftasında Beşiktaş'a 3-0 mağlup olan timsahlar, 10. haftada da Fenerbahçe'ye yine kendi evinde 3-2 mağlup oldu. Ayrıca yeşil-beyazlılar 12. haftada sahasında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Ligin ikinci yarısında ise, İstanbul ekiplerine karşı alınan bu tablo devam etti. Bursaspor önce ligin 19. haftasında Galatasaray'a 6-0, 21. haftada da Beşiktaş'a 1-0 mağlup oldu. Yeşil-beyazlılar son olarak ligin 27. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-0 yenilerek, bir kez daha hayal kırıklığı yaşattı. Timsah son olarak ligin 29. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Ayrıca Ziraat Türkiye Kupası'nda da Galatasaray ile eşleşen timsah, ilk maçta deplasmanda rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Bursaspor, İstanbul takımlarına karşı en son galibiyetini geçen sezon sahasında Beşiktaş'ı yenerek aldı.

FERNANDAO GOLLERİNİ SIRALIYOR

Bursaspor'un golcü futbolcusu Fernandao, gollerini sıralamaya devam ediyor. Geçen hafta oynanan Sivasspor müsabakasında 3 gol atan sambacı, Kasımpaşa'yı da boş geçmedi. Müsabaka boyunca etkili bir oyun ortaya çıkartan golcü futbolcu 2 net pozisyondan da yararlanamadı. Ayrıca Fernandao, müsabakanın 42. saniyesinde attığı golle de bu sezonun en erken gollerinden bir tanesini atmış oldu. Maçtan sonra açıklamalar yapan Fernandao, "Galatasaray büyük bir takım. Finale çıkmak için kazanmamız lazım. İyi çalışıp, bu maçı kazanacağız. Antrenmanlar sıkı şekilde gidiyor. İnşallah gol atarım. Bunun için uğraşıyorum ve takım için iyi olur" dedi.

TİMSAH DEPLASMANLARDA KAYIPLARDA

Öte yandan Bursaspor, deplasmanlarda maç kazanamamaya devam ediyor. Ligin ilk yarısında deplasmanlarda oynadığı futbolla dikkat çeken yeşil-beyazlılarda ikinci devrede bu durum tersine döndü. En son ligin 13. haftasında deplasmanda Elazığspor'u 2-1 ile geçen yeşil-beyazlılar, o maçtan sonra deplasmanda galip gelemiyor. Timsah, son 8 deplasmanda 5 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor Deplasmanlarda Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement