Bursaspor En Golcü Sezonunu Yaşıyor - Son Dakika
Spor

Bursaspor En Golcü Sezonunu Yaşıyor

Bursaspor En Golcü Sezonunu Yaşıyor

Bursaspor, ligin geride kalan 30 haftasında rakip fileleri 66 kez havalandırarak, lig tarihinde en çok gol attığı sezonunu yaşadı.

09.05.2015 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor, ligin geride kalan 30 haftasında rakip fileleri 66 kez havalandırarak, lig tarihinde en çok gol attığı sezonunu yaşadı.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşan yeşil-beyazlılar, sahadan 7-1 galip ayrılmasını başardı. Bu sezon geride kalan haftalarda rakip fileleri 66 kez havalandıran Şenol Güneş'in öğrencileri, kariyer rekorunu da kırdı.

Lig şampiyonluğunu yaşadığı 2009-2010 sezonunun tamamında rakip filelere 65 gol bırakan Bursaspor, kulüp tarihinin en golcü sezonunu yaşamıştı. Yeşil-beyazlılar, bu sezon ise henüz ligin bitimine 4 hafta kala bu rekorunu egale etti.

FERNANDAO'DAN 4 GOL

Ligde gol krallığı yarışında zirvede yer alan Brezilyalı golcü Jose Fernandao, Kardemir Karabükspor maçında ikisi penaltıdan olmak üzere 4 kez gol sevinci yaşadı. Attığı gol sayısını 21'e yükselten yıldız oyuncu, ligde son 5 maçta rakip fileleri 7 kez havalandırmayı başardı.

LİG TARİHİNDEKİ EN GOLLÜ 2. MAÇ

Öte yandan yeşil-beyazlılar, Kardemir Karabükspor'u 7-1 mağlup ederek lig tarihindeki en gollü 2. galibiyetini elde etmiş oldu. En son 1995-1996 sezonunda Ankaragücü'nü 8-0 mağlup eden Bursaspor, lig tarihindeki en gollü maçlarından birine imza atmış oldu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor En Golcü Sezonunu Yaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement