Bursaspor-Fenerbahçe Maçı Notları - Son Dakika
Güncel

Bursaspor-Fenerbahçe Maçı Notları

Taraftar TRİBÜNE DÖNDÜ Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe karşılaşmasına yoğun ilgi gösterdi.

24.11.2014 20:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taraftar TRİBÜNE DÖNDÜ

Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe karşılaşmasına yoğun ilgi gösterdi. E-bilet sistemi nedeniyle uzun süredir protestolarını sürdüren yeşil beyazlılar, bu karşılaşmada tribündeki yerlerini aldılar. Taraftarlar takımını desteklerken, yaptıkları atkı şovla da alkış aldı. Fenerbahçe karşılaşması için Bursaspor taraftarların 20 bine yakın bilet aldığı belirtildi.

HOLMEN ANLAŞMA GEREĞİ FORMA GİYEMEDİ

Yeşil beyazlıların Fenerbahçe'den kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Samuel Holmen 2 kulüp arasında yapılan protokol gereği bu maçta forma giyemedi.

VOLKAN'A TEPKİ

Bursasporlu taraftarlar, A Milli Takım'ın Kazakistan karşılaşması öncesinde taraftarların tepki gösterdiği gerekçesiyle maça çıkmama kararı alan Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'i tezahüratla protesto ettiler. Taraftarlar, "vatan haini" diye gösterilerde bulundular.

OTOBÜS KAPIDA KALDI

Fenerbahçeli futbolcuların bulunduğu otobüs maç öncesi Atatürk Stadı'nad girerken Atatürk Spor Salonu'nun kapısının tam açılamamasından dolayı içeriye girmekte zorlandı. Otobüs on dakika kadar kapıda bekledi, bu arada Fenerbahçeli taraftarlar otobüsle resim çekti. Sarı lacivertli futbolcuları taşıyan otobüs daha sonra stada giriş yaptı.

TRAORE YERİNE ŞAMİL KADRODA

Bursaspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş milli takımdan geç dönen Traore'yi 18 kişilik kadroya almadı. Şamil, Fenerbahçe karşılaşmasına 18 kişilik kadroda çıkarken, Holmen'in yerine de Ozan İpek 18 kişilik kadroda yer alan isim oldu.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

Bursaspor sahaya üzerinde Atatürk'ün "Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır"sözünün bulunduğu pankart ile çıktı. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor-Fenerbahçe Maçı Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement