Bursaspor-Fenerbahçe Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Bursaspor-Fenerbahçe Maçından Notlar

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal, 9. haftada 2-1 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ilk 11'inden bir oyuncu değişikliğiyle takımını sahaya sürdü.

24.11.2014 20:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında, Bursa'da oynanan Bursaspor- Fenerbahçe müsabakası öncesi yeşil-beyazlı taraftarlar, sarı-lacivertlilerin milli kalecisi Volkan Demirel'e tepki gösterdi.

Ligin geride kalan karşılaşmalarına oranla Fenerbahçe maçına biraz daha fazla ilgi gösteren ve stadı büyük oranda dolduran Bursaspor taraftarları, mücadele öncesi ısınmak için sahaya çıkan sarı-lacivertli kaleci Volkan Demirel aleyhine ilginç tezahüratlar yaptı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ligin 9. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 2-1 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ilk 11'inden bir oyuncu değişikliğiyle takımını Bursaspor karşısına çıkardı. Kartal, Hasan Ali Kaldırım'ın yerine Caner Erkin'e Bursaspor maçında ilk 11'de forma verdi.

Sarı-lacivertlilerde, sakatlığı geçen Emre Belözoğlu ile Mert Günok, Hasan Ali Kaldırım, Sow, Webo, Selçuk Şahin ve Bruno Alves, karşılaşmaya yedek kulübesinde çıkan oyuncular oldu.

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının ilk 11'inde değişiklik yapmadı.

Yeşil-beyazlılarda, Okan Kocuk, Ertuğrul Ersoy, Ozan İpek, Emre Taşdemir, Şamil Çinaz, Bekir Yılmaz ve Enes Ünal, maça yedek kulübesinde çıktı.

Bursaspor'un sezon başında Fenerbahçe'den kiraladığı Samuel Holmen, sözleşmesindeki madde nedeniyle bu karşılaşmada yer almadı.

Kafileyle Bursa'ya gelen ve cezası bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, takımı stada uğurladıktan sonra karşılaşmayı otelde televizyondan izlediği öğrenildi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Bursaspor-Fenerbahçe Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement