Bursaspor - Galatasaray Maçında Tartışma Çıktı - Son Dakika
Spor

Bursaspor - Galatasaray Maçında Tartışma Çıktı

Bursaspor - Galatasaray maçında Volkan Şen ve Burak Yılmaz tartıştı, Mancini, Burak'ı formasından tutarak tartışmadan uzaklaştırdı.

16.04.2014 20:31  Güncelleme: 22:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor - Galatasaray maçında gergin anlar! Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor, evinde Galatasaray'a 5-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın 18. dakikasında ev sahibi ekipten Volkan, Melo'nun müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem İlker Meral, oyunu avantaja bıraktı ve Bursaspor atağı gelişti ancak golle sonuçlanmadı. Muslera kale atışını kullanmak için hazırlanırken G.Saraylı Burak, yerde yatan Volkan'ın yanına gitti bir şeyler söylemeye başladı.

ORTALIK BİR ANDA KARIŞTI

Volkan, Burak'ın elini itti ve bir anda ortam gerildi. Yardımcı hakem iki oyuncunun arasına girdi ve tartışmayı sonlandırmak istedi ancak gerilim bir anda tekrar alevlendi ve bütün futbolcular birbirleriyle tartışmaya başladı. G.Saray Teknik Direktörü Roberto Mancini, çok sinirlendi ve Burak'ı formasından tutarak tartışma ortamından uzaklaştırdı.

HAKEM SARI KART GÖSTERDİ

Hakem İlker Meral, ortamın tekrar sakinleşmesiyle birlikte Bursasporlu Volkan Şen ve G.Saraylı Burak Yılmaz'a sarı kart gösterdi.

Bursaspor - Galatasaray Maçında Tartışma Çıktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Bursaspor - Galatasaray Maçında Tartışma Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • RTL: VAY ERKEK :) KIZINCA KADI KÖYÜN BOĞASI OLUYOR ::) 2 6 Yanıtla
  • DERİN DENİZ: PENALTISARAY KUPADA YOLUNA YENİ İCAT PENALTILARLA DEVAM EDİYOR NE DİYELİM. ŞİMDİYE KADAR 7 PENALTI. FİNALDEDE 1 PENALTI HOOOOP KUPA CİNCONDA NE KADAR SEVİNSENİZ AZDIR 1 6 Yanıtla

Advertisement