Bursaspor, Kayseri Erciyesspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Bursaspor, Kayseri Erciyesspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Bursaspor, Kayseri Erciyesspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Kayseri Erciyesspor oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü.

26.03.2015 18:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Kayseri Erciyesspor oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü.

Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmanın sabah bölümünde kondisyon salonunda çalışan futbolcular, akşam saatlerinde ise antrenman sahasına indi. Milli takımlarda bulunan 9 futbolcunun yer almadığı antrenman ısınma koşuları ile başladı. Sakatlıkları bulunan Bekir Yılmaz, Cedric Bakambu ve Fernando Belluschi takımdan ayrı çalıştı. Antrenmanının ikinci bölümünde ise pas-press oyunu ve şut çalışmaları gerçekleştirilirdi.

Öte yandan Özlüce Tesisleri minik konuklarını ağırladı. Özlüce Anaokulu Empati sınıfı öğrencileri, "Bursa'mızın değerleri ile büyüyorum" projesi kapsamında Bursasporlu futbolcuları ziyaret etti. Kulübün müzesini gezen minik öğrenciler, yeşil-beyazlı kulübün tarihi hakkında da bilgi aldı. Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektiren minikler, takıma başarılar dileyerek tesislerden ayrıldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor, Kayseri Erciyesspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement