Bursaspor Kulübü Başkanı Bölükbaşı, Genç Sporcularla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Spor

Bursaspor Kulübü Başkanı Bölükbaşı, Genç Sporcularla Bir Araya Geldi

"Spordan hiçbir zaman vazgeçmeyin ve spora bir şekilde hizmet edin.

28.02.2015 00:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa spor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, "Spordan hiçbir zaman vazgeçmeyin ve spora bir şekilde hizmet edin. Bu antrenör, kulüp yöneticisi ya da spor yorumcusu olarak da olabilir" dedi.

Bölükbaşı, Bursa Uludağ Yıldız Gençlik ve Spor Kulübü'nün bu sezon 13 ve 14 yaş gruplarında elde ettikleri şampiyonluk için bir otelde düzenledikleri yemeğe katıldı.

Küçük yaşta spor yapmanın çok önemli olduğunu ve ailelerin bu konuda duyarlı davranması gerektiğini belirten Bölükbaşı, spor yaparak çocukların bir çok güzel alışkanlıklar edinebildiği ve kötü alışkanlıklardan da koptuğunu ifade etti.

Aile yapısının her zaman önemli olduğunu dile getiren Bölükbaşı, küçük futbolculara hitaben, "Tabi ailelerinizin isteği, müsaadeleri ve ilgileriyle bu yola çıktınız. İleride öncelikle Bursaspor takımında yer almanızı arzu ediyoruz. Bu konuda sizin başarılarınızdan ve yönetimimizden sürekli bana bahsediyorlar. O kadar sizlerle ilgililer ki sizi görmeden onların sayesinde tanıma fırsatı buldum. İnşallah bu başarınız daimi olur. Bu herhalde bir teminattır, bundan sonraki çalışmalarınızda daha büyük başarılar elde edeceğinize inanıyorum'' dedi.

Bursaspor'un geleceği ve iyi bir takım olabilmesi için sürekli çalıştıklarını belirten Bölükbaşı, şunları kaydetti:

''Başarılı olmak için her zaman canla başla mücadele ediyoruz. Bende sizin gibi küçük yaşlarda futbola başlamıştım. Profesyonel olamadım ama amatör olarak devam ettim. İçimdeki spor sevgisi ve özellikle de Bursa'da olduğum için Bursaspor sevgisi ağır bastı. Önce yönetici sonra da Bursaspor başkanı oldum. Hepinizin profesyonel olmasını arzu ediyoruz ve eminim aileniz de öyle istiyor. Spordan hiçbir zaman vazgeçmeyin ve spora bir şekilde hizmet edin. Bu antrenör, kulüp yöneticisi ya da spor yorumcusu olarak da olabilir. Yani sporun her dalında, her yaşta ilgilenme imkanınız var tabi ki arzu ediyorsanız.''

Bölükbaşı, namağlup şampiyon olan kulübün yönetimini de kutladığını sözlerine ekledi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Bursaspor Kulübü Başkanı Bölükbaşı, Genç Sporcularla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement