Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sezgin Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sezgin Açıklaması

Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sezgin Açıklaması

"Eskişehirspor maçını kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok" "Yönetim kurulu olarak tek düşüncemiz; Bursaspor'un başarısı. Başarı için de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz"

14.10.2014 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Sezgin, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 19 Ekim'de iç sahada Eskişehirspor ile oynayacakları müsabakayı kazanmaktan başka düşüncelerinin bulunmadığını söyledi.

Sezgin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli maçlar nedeniyle lige verilen bir haftalık aranın ardından Bursa Atatürk Stadı'nda önemli bir maça çıkacaklarını anlattı.

Ligin 5. haftasında, Eskişehirspor'un, sahasında Çaykur Rizespor'a, kendilerinin de deplasmanda Mersin İdmanyurdu'na mağlup olduğunu hatırlatan Sezgin, "Bu nedenle hem bizim hem de Eskişehirspor için önemli bir maç olacak. Burada kazanan taraf tabii ki biz olmak istiyoruz" dedi.

Sezgin, lige verilen arada yaptıkları iki hazırlık maçında, eksikliklerini görme fırsatı bulduklarını dile getirdi.

Türkiye'nin en iyi teknik direktörlerinden Şenol Güneş yönetiminde çok iyi bir kadroya sahip olduklarını vurgulayan Sezgin, "Gönül isterdi ki ilk 5 haftada daha fazla puan toplayabilelim ancak hiçbir şey için de geç değil. Eskişehirspor maçına büyük önem vererek hazırlanıyoruz. Eskişehirspor maçını kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Bu karşılaşmayı çıkış maçı olarak görüyoruz. İnşallah sahadan 3 puanla ayrılıp yeni bir serinin başlangıcını yapacağız" diye konuştu.

Taraftarlara çağrı

Sezer Sezgin, Eskişehirspor maçında taraftarlarına da büyük iş düştüğünü bildirerek, bu karşılaşmada onları yanlarında görmek istediklerini kaydetti.

Türkiye'nin en iyi taraftar gruplarından birine sahip olduklarını belirten Sezgin, şunları söyledi:

"Bursaspor'un olmazsa olmazı taraftarıdır. İyi gününde de kötü gününde de takımını asla yalnız bırakmaz. Bu karşılaşmada da taraftarımızın desteğini hissetmek istiyoruz. Yönetim, teknik heyet, oyuncu ve taraftar birlikteliğiyle başaramayacağımız hiçbir şey yok. Eskişehirspor maçını yeni bir başlangıç olarak görüyoruz ve bu başlangıcı da taraftarımızla birlikte yapacağız. Yönetim kurulu olarak tek düşüncemiz; Bursaspor'un başarısı. Başarı için de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Kimse merak etmesin, Bursaspor ligde layık olduğu yerde olacaktır. Teknik heyet ve oyuncularımıza da inancımız ve güvenimiz tam." - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sezgin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement