Bursaspor'dan Saldırı Açıklaması - Son Dakika
Spor

Bursaspor'dan Saldırı Açıklaması

Bursaspor\'dan Saldırı Açıklaması

Türkiye Kupası yarı final ilk maçı öncesinde Fenerbahçe'nin takım otobüsüne yönelik taşlı saldırı olduğu iddiaları, Bursaspor Kulübü tarafından yalanlandı.

29.04.2015 15:07  Güncelleme: 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da dün yapılan Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçı öncesinde Fenerbahçe'nin takım otobüsüne yönelik taşlı saldırı olduğu iddiaları, Bursaspor Kulübü tarafından açıklık getirldi.

"HABERLER GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

Kulübün Yönetim Kurulu adına resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, bazı ulusal yazılı ve görsel medya organlarında, Bursaspor-Fenerbahçe maçı öncesi misafir takımı taşıyan otobüse taşlı saldırıda bulunulduğu yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

"TAŞLI SALDIRI YAPILMADI"

Bursa Emniyet Müdürlüğünden de taşlı saldırı olmadığına ilişkin yazılı beyanatta bulunulduğu hatırlatılan açıklamada, "Buna karşın ulusal medyada yer alan haberlerde abartılı ifadelere yer verilmektedir. Konuk takım otobüsünden çekilen görüntülerde de herhangi bir taşlı saldırının olmadığı ve emniyet güçlerinin gerekli önlemleri aldığı açıkça görülmektedir. Taraftarlarımızın bilinçli olarak çıkartılan bu tarz gergin ortam yaratma adına yapılan haberlere itibar etmemesini önemle rica ederiz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bursaspor'dan Saldırı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement