Bursaspor, Mert Günok'u Antrenmanlara Almayacak - Son Dakika
Spor

Bursaspor, Mert Günok'u Antrenmanlara Almayacak

Bursaspor, Fenerbahçe'den transfer edilen ancak beklentileri karşılayamayan Mert Günok'u takımda tutmama kararı aldı. Yeşil-Beyazlılar, Mert takımda kalırsa antrenmana almayacak.

04.07.2016 12:27  Güncelleme: 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor'un kadrosunda düşünmediği Mert Günok'a henüz gelen bir teklif yok. Mert eğer gitmemek için direnirse 8 Temmuz'da başlayacak yeni sezon hazırlıklarına alınmayacak.

Olay Gazetesi'nin haberine göre geçen sezon büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen beklentileri karşılayamayan ve son dönemde yedek kulübesine çekilen tecrübeli file bekçisinden yönetim kendisine kulüp bulmasını istemişti. Düne kadar yeşil beyazlı kulübe ismi birçok Süper Lig kulübüyle anılan Mert'le ilgili ulaşmış bir teklif bulunmadığı öğrenildi.

ANTRENMANLARA ALINMAYACAK

Ali Ay yönetimi, yeni sezonda 750 bin Euro garanti, maç başlarıyla birlikte yaklaşık 1 milyon Euro kazanacak olan Mert'i kesinlikle takımda tutmama kararı aldı. 27 yaşındaki eldiven gitmemek için direnirse, 8 Temmuz'da başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarına alınmayacak. Yönetimin, tecrübeli eldivenin menajerinin işi yokuşa sürme eğilimlerine de fazla aldırış etmediği belirtildi.

BURSASPOR KALESİNE İKİ ADAY

Bursaspor'un kaleci konusunda B planı ise hazır. Harun Tekin ve genç Muhammed Şengezer ikilisinin yanına maliyeti ucuz bir kaleci almak isteyen yeşil beyazlıların, Eskişehirspor'dan Ali Şaşal Vural ve Mersin İdmanyurdu'ndan Muammer Zülfikar Yıldırım üzerinde durduğu belirtildi. Yeşil beyazlıların her iki kaleciyle de irtibat halinde olduğu belirtildi.

Bursaspor, Mert Günok\'u Antrenmanlara Almayacak

Son Dakika Spor Bursaspor, Mert Günok'u Antrenmanlara Almayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement