Bursaspor, Olcan Adın için Galatasaray'ın Kapısını Çaldı - Son Dakika
Spor

Bursaspor, Olcan Adın için Galatasaray'ın Kapısını Çaldı

Bursaspor, Galatasaray'ın kadroda düşünmediği Olcan Adın'ı transfer etmek için Sarı-Kırmızılı kulüple görüşmelere başladı.

03.08.2016 10:48  Güncelleme: 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor, Olcan Adın için resmi girişlerinin startını verdi. Dün istanbul'a giden yönetim kurulu üyeleri sarı-kırmızılı idarecilerle Zorlu Center'da bir araya geldi. Toplantıda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun ısrarla istediği tecrübeli futbolcu için resmi teklif yapıldı. Galatasaray'da önümüzdeki yılın kadrosunda düşünülmeyen Olcan Adın konusunda rakamlarda uzlaşılması halinde taraflar el sıkışacak. Ancak mevcut tabloda aradaki uçurum dikkat çekiyor.

"BATALLA'DAN FAZLA VERMEYİZ"

Bursasporlu yöneticiler görüşmede takımda 1 milyon Euro barajını aşan iki futbolcunun bulunduğunu, bunun da Pablo Batalla ve Tomas Sivok olduğuna vurgu yaptı. Yeşil-beyazlı kulüp, Olcan Adın'a en fazla 800 bin Euro ücret verebileceğini de dile getirdi. Olcan Adın'ın Galatasaray'la iki yıllık sözleşmesi bulunuyor. Tecrübeli futbolcu Galatasaray'dan yıllık 1.8 milyon Euro'dan iki yıllık alacağını isterken, geride kalan birikmiş parasını da talep ediyor.

1+1 SÖZLEŞME ÖNERİLECEK

Olcan Adın eğer Galatasaray ile alacak problemini çözerse yeşil-beyazlı yöneticilerle masaya oturacak. Bursaspor'un Olcan Adın'a 1+1 yıllık sözleşme önereceği bildirildi.

(Kaynak: Bursa Hakimiyet)

Bursaspor, Olcan Adın için Galatasaray\'ın Kapısını Çaldı

Son Dakika Spor Bursaspor, Olcan Adın için Galatasaray'ın Kapısını Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement