Bursaspor Önce Salonda Sonra Sahada Çalıştı - Son Dakika
Spor

Bursaspor Önce Salonda Sonra Sahada Çalıştı

Bursaspor Önce Salonda Sonra Sahada Çalıştı

Spor Toto Süper Ligin 21'inci Haftasında cumartesi günü deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Bursaspor, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Özlüce Tesisleri'ndeki salonda yaptı.

09.02.2016 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Ligin 21'inci Haftasında cumartesi günü deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Bursaspor, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Özlüce Tesisleri'ndeki salonda yaptı.

Ardırsan sahaya çıkan yeşil beyazlılar, ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada çiftkale maç yaptı. Antrenmana tedavileri süren Şilli oyun kurucu Orquera ile kaptan Serdar Aziz katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Emre Taşdemir ise takımdan ayrı çalıştı.

DENİZ YILMAZ HIRSLI

Bursaspor'un ara transfer döneminde Trabzonspor'dan kadrosuna dahil ettiği forvet Deniz Yılmaz'ın antrenmanda hırslı olduğu görüldü. İlk kez oynadığı Medipol Başakşehir maçında 2 asistlik bir performans sergileyen Deniz Yılmaz, bugün yapılan çalışmada attığı golleriyle dikkati çekti.

HAMZAOĞLU ARAYIŞTA

Hamza Hamzaoğlu, Medipol Başakşehir maçında yediği gollerle hedef olan kaleci Mert'in yerine Harun'a şans verebieceği öğrenildi. Sakat olan Serdar Aziz ile hakem raporuyla kırmızı kart gördüğü belirtilen Sercan Yılmaz'ın yerine kimi oynatacağının son 2 günde yapılacak çalışmada netleşeceği bidirildi. Hamzaoğlu'nun Serdar Aziz'in yerine Dany, forvette ise Stoch'u oynatabileceği belidtildi.

KAN TESTİ

Bursaspor Özlüce Tesisleri'nde kan alımı yaptırdı. Kan alma işlemi Acıbadem Bursa Hastanesi'nden gelen sağlık ekibi tarafından gerçekleştirildi. Hamza Hamzaoğlu'nun çıkacak verilere göre antrenmanlara yön vereceği bilertildi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor Önce Salonda Sonra Sahada Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement