Bursaspor, Sabri Sarıoğlu'nu İstiyor - Son Dakika
Spor

Bursaspor, Sabri Sarıoğlu'nu İstiyor

Bursaspor, Sabri Sarıoğlu\'nu İstiyor

Bursasporlu idareciler, uzun süredir istediği Umut Bulut ve Sabri Sarıoğlu için Sarı-Kırmızılı yönetimle pazarlık masasına oturacak.

30.08.2014 10:20  Güncelleme: 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor, Galatasaray'da Teknik Direktör Cesare Prandelli'nin kadro dışı bıraktığı Sabri ve ilk 11'de düşünmediği Umut Bulut'a talip oldu.

GALATASARAY MAÇININ ANLAMI BÜYÜK

Fanatik'te yer alan habere göre; Birçok takımda olduğu gibi Bursaspor'da da transferin son günlerinde yoğun bir hareketlilik var. Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda kadrosunu güçlendirmenin hesaplarını yapan Yeşil-Beyazlı idarecilerde bugün oynanacak Galatasaray maçı bu anlamda büyük önem taşıyor. Çünkü Timsah da en az maç kadar transfer de önemli.

SON KEZ MASAYA OTURACAKLAR

Bilindiği üzere Bursaspor uzun zamandır Sarı-Kırmızılı takımın tecrübeli forveti Umut Bulut'u kadrosuna katmak için çalışıyor. Yönetim, Atatürk Stadı'ndaki randevu öncesi bu konuda Galatasaraylı idarecilerle son kez masaya oturacak. 2017'ye kadar Galatasaray'la sözleşmesi bulunan Umut'u bir sezonluğuna kiralamak isteyen Bursaspor, Aslan'ı ikna etmeye çalışacak.

SABRİ KALMAK İSTİYOR AMA...

Bursaspor'un Galatasaray'dan isteği Umut Bulut'la sınırlı değil. Şenol Güneş'in talebi üzerine Yeşil-Beyazlılar, Galatasaray'da kadro dışı durumda bulunan Sabri Sarıoğlu için de devreye girdi. Bu oyuncuyla ilgili de Sarı- Kırmızılı kulübün nabzı yoklanacak. Sabri'nin sözleşmesi feshedilirse Bursaspor tecrübeli futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katacak. Sabri, Galatasaray'da kalmak istiyor. Ancak affedilmezse Bursaspor'un teklifi deneyimli oyuncuya cazip geliyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Bursaspor, Sabri Sarıoğlu'nu İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • uA-yusuf-Gs: Sabri Umut Bulut 3 Milyon Euro = ENES ÜNAL ALINSIN ;) Nasıl amaa :DKabul etmiolarsa arkasına bakmadan devam etsin Bursa Eziği :)))) 0 13 Yanıtla
  • GENÇ: SABRİ BİR ÇOK FUTBOLCUDAN DAHA YÜREKLİ SAHADA VARINI YOĞUNU VEREN OYUNCULARI ATEŞLEYEN KONTRA ATAKLAR YAPTIRTABİLEN BİR OYUNCU TEK SIKINTISI DA KALEYE SON VURUŞLARI ONUDA HOCA YAPMA DİYECEK YAPMAYACAK BAŞKA BİR SIKINTISI YOK GERÇEKTEN ŞUAN GS DE OYNAYAN ÇOĞU OYUNCUDAN DAHA İYİDİR EN AZINDAN ADAMDA GS RUHU VAR İNŞŞALLAH GİDERSİN BURSA YA DA ORADA OYNADIĞIN FUTBOLLA GS YE NİYE SATTIK DEDİRTİRSİN SABRİ REYİS 10 0 Yanıtla GÜRKAN: kaç sezon oldu kendini geliştiremedi bi futbolcu yedisinde ne ise yetmişindede odur. kötü ortalar kaleyi bulmayan şutlar gelişim ancak yetenek varsa olur. kimse sabrinin kişiligine bir şey demiyor ancak konu futbol bunu karıştırmamak lazım? 0 0
  • TAYFUN AKŞAHİN: TAKIMDA GİZLİ TORPİLLE OYNAYANLAR VAR BİR KERE SEMİH VE CHEDJU İLE DEFANS OLMAZ HER İKİSİ DE KORİDOR ÖZ GÜVENLERİ YOK MELO İLE HEP KART GÖRÜRÜZ, BURAK İSE TAM KOKONA GOL KAÇIRMA KRALI, AYSAL TAKIMDAN HALK ÇOCUKLARINI TEMİZLEDİ SABRİ VE UMUT BULUT GİBİ İSİSMLER TAKIMDA KALMALI YOKSA KOKONA TAKIMI ETİLERSPOR OLDUK 5 0 Yanıtla

Advertisement