Bursaspor Timsah Arena'daki İlk Maçta Farkı Kaçırdı - Son Dakika
Spor

Bursaspor Timsah Arena'daki İlk Maçta Farkı Kaçırdı

Bursaspor Timsah Arena\'daki İlk Maçta Farkı Kaçırdı

Bursaspor, bundan sonra maçlarını oynayacağı Timsah Arena Bursa Büyükşehir Stadı'nın açıldığı tarihi Trabzonspor müsabakasını 4-2 kazanırken daha farklı bir sonucu da kaçırdı.

18.01.2016 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor, bundan sonra maçlarını oynayacağı Timsah Arena Bursa Büyükşehir Stadı'nın açıldığı tarihi Trabzonspor müsabakasını 4-2 kazanırken daha farklı bir sonucu da kaçırdı.

2-0 MAĞLUBİYETTEN GALİBİYETE

Yeşil beyazlı takım, karşılaşmanın 2'nci dakikasında Musa Nizam, 7'nci dakikada da Cardoza'nın attığı gollerle 2-0 geriye düştüğü maçı, olağanüstü mücadele vererek 4-2 kazandı. Ligde en az yenebildiği takımlardan birisi olan Trabzonspor karşısında Bursaspor'un gollerini 23'üncü dakikada Sercan Yıldırım, 40'ıncı dakikada penaltıdan Tomas Necid, 71'inci dakikada Tomas Sivok ve 82'nci dakikada Serdar Aziz kaydetti.

SERDAR AZİZ'E ALKIŞ

Yeşil beyazlı takımın kaptanı Serdar Aziz, Trabzonspor maçında sahada mücadele veren futbolcuların en başarılı ismi olarak alkışlandı. Serdar Aziz, Bursaspor'un attığı 2 golün asistini yaparken, bir gol de atarak, alınan 3 puana büyük katkı koydu.

SERCAN'DAN KAPANIŞ VE AÇILIŞ MAÇINDA GOL

Bursaspor'un büyük bir geriye dönüş yaşadığı maçta tarihe geçen isimlerden birisi de Sercan Yıldırım oldu. Bu sezon Galatasaray'dan kiralık olarak kadroya dahil olan Sercan Yıldırım, tarihi Atatürk Stadı'nın kapanış karşılaşmasında Mersin İdmanyurdu'na 3 puan getiren golü attı. Sercan, Trabzonspor maçında ise yeşil beyazlıların Timsah Arena'daki ilk golüne de imzasını attı. Sercan, takıma ayrıca bir de penaltı kazandırmayı başardı.

NECİD GOLLERE DEVAM

Bursaspor'un bu sezon gol yükünü çeken isimlerinden birisi olan Çek forvet oyuncusu Tomas Necid, 7 haftalık suskunluğunun ardından Mersin İdmanyurdu maçında galibiyete katkı koydu. Çek golcü, Trabzonspor karşılaşmasından penaltıdan attığı golle skoru dengelerken ligte de 9 gole ulaştı. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor Timsah Arena'daki İlk Maçta Farkı Kaçırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement