Bursaspor'un Altyapısı Adnan Örnek'e Emanet - Son Dakika
Spor

Bursaspor'un Altyapısı Adnan Örnek'e Emanet

Bursaspor Kulübünde Gençlik Geliştirme Program Sorumluluğu görevine, yeşil-beyazlı takımın eski kaptanlarından Adnan Örnek getirildi.

20.04.2016 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor Kulübünde Gençlik Geliştirme Program Sorumluluğu görevine, yeşil-beyazlı takımın eski kaptanlarından Adnan Örnek getirildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Ali Ay, Bursaspor'un altyapısının çok iyi olması için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini belirtti.

Altyapıdan sorumlu yönetici Ali Turan ile Adnan Örnek'in başarılı olacağına yürekten inandığını vurgulayan Ay, şunları kaydetti:

"Bursaspor her sezon altyapıdan en az 5 futbolcuyu kadrosunda bulundurmak zorunda. Bursaspor'un başarısının, Bursaspor'un altyapısında yetişmiş oyuncularla olacağına inanıyorum. Bunun için de Adnan hocamıza çok güveniyorum. Adnan hocamız, A Milli Takım'da izleme komitesinde çalıştığı için elinde çok geniş bir portföy var. Transfer döneminde kendisinden de faydalanacağız. Kendisine başarılar diliyorum. Allah yardımcısı olsun."

Kulübün yeni projeleri hakkında bilgi veren Ay, lise kurmayı planladıklarını aktardı.

Turan da Adnan Örnek ile hedeflerinin her sezon 7-8 altyapı sporcusunu A takıma çıkartabilmek olduğuna değindi.

Örnek'in 14 yıl Bursaspor forması giydiğini, bunun 5 yılında takım kaptanlığı yaptığını anımsatan Turan, "Son 5 senedir de milli takımlarda hizmetlerde bulundu. Hocamızla inşallah Bursaspor'da iyi başarılar elde ederiz." değerlendirmesinde bulundu.

Örnek: "Çok gururluyum, yuvama, Bursaspor'a geldim"

Adnan Örnek ise uzun süredir milli takımlarda bir Bursalı, Bursasporlu olarak başarıyla hizmet ettiğini bildirdi.

Kulübün altyapısında da başarılı olacaklarına inandığına işaret eden Örnek, şunları kaydetti:

"Hamza hocama çok teşekkür etmek istiyorum. Gelmeden onunla istişareler yapmıştık. Yine Fatih hocama çok teşekkür ederim. Gerçekten inanılmaz tecrübeler kattı bana buraya gelmemde en büyük nedenlerden biri de Fatih hoca. Ben de Bursaspor altyapısında bu topraklarda yetiştim, ilk ayak bastığım yer burası, Vakıfköy. Bu ayak bastığım yere gelmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyorum. Gerçekten çok gururluyum, yuvama, Bursaspor'a geldim. Bursaspor'a yeni yıldızlar yetiştirmek en büyük hedefimiz."

Konuşmaların ardından Örnek ile sözleşme imzalandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bursaspor'un Altyapısı Adnan Örnek'e Emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement