Bursaspor'un Geleceğine 'Yıldırım' Destek - Son Dakika
Spor

Bursaspor'un Geleceğine 'Yıldırım' Destek

Bursaspor\'un Geleceğine \'Yıldırım\' Destek

21 Yaş Altı Ligi’nde şampiyonluğa koşan Bursaspor Futbol Takımı ile bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Futbolcu fabrikası Vakıfköy’e hizmetlerimizi devam ettirerek Bursaspor’umuzu ve Yıldırım’ı daha da yukarılara taşıyacağız” dedi.

12.05.2016 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

21 Yaş Altı Ligi'nde şampiyonluğa koşan Bursaspor Futbol Takımı ile bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Futbolcu fabrikası Vakıfköy'e hizmetlerimizi devam ettirerek Bursaspor'umuzu ve Yıldırım'ı daha da yukarılara taşıyacağız" dedi.

Edebali, 21 Yaş Altı Ligi'nde son iki haftaya lider olarak girerek şampiyonluk yolunda büyük bir avantaja sahip olan Bursaspor Futbol Takımı ile bir araya geldi. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nin tribünlerin üstünün kapanması, koltukların yenilenmesi, duvarların yapılması, bahçe düzenlemesi, tesisat ve tamirat işlerinin yanı sıra ışıklandırma çalışmaları ile modern yapıya kavuşmasını sağlayan Yıldırım Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa Bursaspor Altyapılardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turan, Gençlik Geliştirme Programı Sorumlusu Adnan Örnek, U21 takımı antrenörü Turan Şen, Yönetim Kurulu Üyeleri, Altyapı Antrenörleri ve futbolcular katıldı.

Edebali, "Takımımızın ortaya koyduğu başarı oldukça önemli. Ülkemizde geleneksellik hakimdir. Maddi anlamda güçlü rakipleri geride bırakıp geleneksel yapıyı bozan takımımız, inanıyorum ki şampiyon olarak bizleri daha da mutlu edecektir. Bursa'nın en önemli markalarından biri olan Bursaspor'un her yaş grubunda başarılı olması en büyük arzumuz. Elde edilecek bu başarı hem Bursaspor'un hem de Bursa'daki sporun geleceğine umutla bakma adına çok önemlidir" dedi.

Altyapılardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turan ise Yıldırım Belediyesi'nin son yıllarda Vakıfköy'e büyük hizmetleri olduğunu söyledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor'un Geleceğine 'Yıldırım' Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi
    01:01 Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi

    Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Tekke ile ilgili, 'Çok kolay bir pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız' dedi.

  • Okan Buruk:
    00:45 Okan Buruk: "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, 'Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi' dedi.

  • Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi
    00:25 Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi

    Bafra Kuş Cenneti'nde, Turizm Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Etkinlik, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini göstermek ve bisiklet turizmini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve birçok bisiklet tutkunu etkinliğe katıldı.

  • Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı
    23:50 Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi" dedi.

  • Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti
    23:49 Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti

    Samsun'un Bafra ilçesinde görevli polis memuru Ercan Dursun, görevi başında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Dursun için Bafra Bölge Trafik istasyon Amirliği bahçesinde tören düzenlendi. 13 yıllık polis memuru olan Dursun'un evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtildi.

  • Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'
    23:11 Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'

    Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında sahasında Bodrum FK ile 1-1 berabere kalan Adanaspor'un teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında hakem yönetimini eleştirerek, 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz' dedi. Kılıç, iyi oynadıkları bir maçı kazanamadıklarını ve VAR hakemine olan güvenini kaybettiğini söyledi.


Advertisement