Bursaspor'un Yeni Transferi İlk İdmana Çıktı - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'un Yeni Transferi İlk İdmana Çıktı

Bursaspor\'un Yeni Transferi İlk İdmana Çıktı

Bursaspor'un yeni transferi ilk idmana çıktıBursaspor'un Danimarka'nın Nordsjaelland takımından kadrosuna dahil ettiği ve her konuda anlaşma yaptığı Hollandalı Joshua John, bugün Bursa'ya geldi ve yeni takımıyla ilgili olarak ilk çalışmaya katıldı.

15.08.2016 21:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor'un yeni transferi ilk idmana çıktı

Bursaspor'un Danimarka'nın Nordsjaelland takımından kadrosuna dahil ettiği ve her konuda anlaşma yaptığı Hollandalı Joshua John, bugün Bursa'ya geldi ve yeni takımıyla ilgili olarak ilk çalışmaya katıldı.

Bu sezon 3 maç oynadı, 1 gol atan John, 27 yaşında, 63 kilo ve 1.75 boyunda. Hollandalı oyuncu her iki kanatı kullanabiliyor.

2013-14 sezonunda Danimarka'da yılın kanat oyuncusu seçilen Joshua John, geçtiğimiz sezon Danimarka liginde çıktığı 23 maçta 4 gol sevinci yaşadı. 2012-13 sezonunda Danimarka ekibiyle Şampiyonlar Ligi deneyimi de yaşayan John, İngiliz ekibi Chelsea'ye karşı gol sevinci yaşamıştı. Hollandalı oyuncu daha önce Twente ve Sparta Rotterdam formaları da giymişti.

ADANASPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Bursaspor, Cuma akşamı saat 21.45'de deplasmanda Adanaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Danimarka'dan bugün dönen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu çalışma öncesi saha içerisinde futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Hamzaoğlu, yeni transfer John'u takım arkadaşlarına tanıttı. Yeşil beyazlı futbolcular yeni arkadaşlarını alkışladılar.

Yeşil beyazlı futbolcular, ısınmanın ardından daha sonra 5'e 2 oynadılar. Basına kapalı olarak devam eden son bölümde ise Bursaspor taktik içerikli bir çalışma yaptı.

Bursaspor, yarın basına kapalı olarak yapacağı çalışma ile Adanaspor hazırlıklarını sürdürücek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'un Yeni Transferi İlk İdmana Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement