Bursasporlu Şamil ve Süheyl Sivas Maçından Umutlu - Son Dakika
Güncel

Bursasporlu Şamil ve Süheyl Sivas Maçından Umutlu

Bursasporlu Şamil ve Süheyl Sivas Maçından Umutlu

Bursasporlu Şamil ve Süheyl Sivas maçından umutlu Bursaspor'un cumartesi akşama Sivas'ta oynayacağı Medicana Sivasspor maçı öncesinde savunma oyuncuları Şamil Çinaz ile Süheyl Çetin, Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

18.03.2015 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursasporlu Şamil ve Süheyl Sivas maçından umutlu

Bursaspor'un cumartesi akşama Sivas'ta oynayacağı Medicana Sivasspor maçı öncesinde savunma oyuncuları Şamil Çinaz ile Süheyl Çetin, Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Her iki futbolcu da Çanakkele Zaferi'nin 100. Yılı nedeniyle mesajlar vererek, Bize bu güzel yurdu armağan eden dedelerimize şükran borçluyuz dediler.

Tecrübeli savunma oyuncusu Şamil Çinaz, Öncelikle, 100 yıl önce bugünkü ülkemizi bize armağan eden ve bu günün tadını çıkarmamızı sağlayan dedelerimize şükran borçluyuz. Sivasspor karşılaşması kazanmak istiyoruz. Rakibimizi iyi analiz ettik. İyi performans göstererek 3 puanı almak istiyoruz dedi.

GÖREV ADAMIYIM

Savunmanın her yerinde severek görev yaptığını belirten Şamil Çinaz bir soru üzerine, Bursaspor'un bir futbolcusu olarak bize görev verilen her yer hizmet etmek zorundayız. Benim profesyonel anlayışıma göre hocakm nerede şans verirse en iyi yapmak için çabalıyorum. Sağbek, stoper, ön libero benim için fark etmez. Ancak ön liberoda daha rahat ediyorum. Ligde stoper olarak ta oynadım sıkıntı çekmedim şemlinde konuştu.

SÜHEYL ZORLU MAÇ OLACAK

Genç savunma oyuncusu Süheyl Çetin, Çanakkale Zaferinin 100. Yılını kutluyoruz. Bu güzel vatan için şehit olan dedelerimizi sevgi ve rahmetle anıyorum. Bugğün 41 puanla dördüncü sıradayız. Rakibimiz Medicana Sivasspor ise alt sıralardan kurtulmak istiyor. Deneyimli, kaliteli oyuncuları var. Maçın fair-play çerçevesinde geçmesini arzuluyoruz. Taraftarlarımız cezalı oldukları için Sivas'ta bizimle olmayacaklar. Onları evlerinde güzel futbol oynayarak mutlu etmek istiyoruz dedi.

ALT YAPIDA HAZIRLANDIM

Süneyt Çetin bir soru üzerine ise, 6 ay boyunca U 21'de Mesut Ünal hoca ile çalıştım. Futbol anlayışımı geliştirmememe neden oldu. Elimden geleni yapmak istiyorum. Abilerimizi yakalamak için ekstra çalışıyoruz. Antrenman bittikten sonra özel olarak 40 dakika daha fazla sahada kalıyorum. Fitnes salonunda çalışıyoruz. Bunun biz genç oyuncuları daha ileriye taşıyacaktır. Biz elimizden geleni yapacağız. Hocamız şans verirse, elbette oynamak istiyorum dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursasporlu Şamil ve Süheyl Sivas Maçından Umutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement