Burulaş Otobüs Filosuna 10 Yeni Otobüs - Son Dakika
Yerel

Burulaş Otobüs Filosuna 10 Yeni Otobüs

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Burulaş Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ'nin (BURULAŞ) otobüs filosuna 10 yeni otobüs katıldı.

22.05.2015 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Burulaş Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ'nin (BURULAŞ) otobüs filosuna 10 yeni otobüs katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, otobüslerin seferlere başlaması nedeniyle düzenlenen törende yaptığı konuşmada, yeni araçlardan 2'sinin Gemlik ile kent merkezi arasında, diğerlerinin de Yenişehir Havaalanı'yla diğer ilçelerde çalışacağını belirtti.

Hedeflerinin konforlu bir yolculukla ilçelerle Bursa arasındaki bağlantıyı sağlamak olduğunu ifade eden Altepe, şunları kaydetti:

"Bizden en çok talep edilen konulardan biri de ilçelerle olan ulaşımın daha nitelikli hale getirilmesiydi. Bu konuda bir adım daha attık ve altyapısı hazır olan belediyeler için birim maliyeti 400 bin TL'den 10 yeni araç satın aldık. Artık ilçelerle kent merkezi arasında yeni otobüslerimiz çalışacak. Gerçek anlamda Bursa'nın kalitesine uygun araçlarla seyahat etmiş olacağız. Halkımız için hayırlı uğurlu olsun."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Burulaş Otobüs Filosuna 10 Yeni Otobüs - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement