Buse İçin Hatıra Ormanı Oluşturuldu - Son Dakika
Yerel

Buse İçin Hatıra Ormanı Oluşturuldu

Buse İçin Hatıra Ormanı Oluşturuldu

Geçtiğimiz yıl Mart ayında Bursa'da talihsiz bir trafik kazasında hayatının baharında aramızdan ayrılan 17 yaşındaki Buse Karakurum için İzmir Zeytindağ’da 10 bin fidanlık bir hatıra ormanı oluşturuldu.

03.02.2014 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz yıl Mart ayında Bursa'da talihsiz bir trafik kazasında hayatının baharında aramızdan ayrılan 17 yaşındaki Buse Karakurum için İzmir Zeytindağ'da 10 bin fidanlık bir hatıra ormanı oluşturuldu.

Soma'ya bir sporcu ve emekçi olarak yıllarca hizmet veren herkesin 'Kaleci Necmi' diye tanıyıp sevdiği Nemci Karakurum, bugünlerde buruk bir mutluluk yaşıyor. Fatma-Necmi Karakurum çiftinin güzel kızları Buse daha 17 yaşında bir üniversite öğrencisiyken Bursa'da talihsiz bir trafik kazası sonucu geçen yıl hayatını kaybetmişti. Kızının acısını dindirmek ve sonsuza dek yaşatmak isteyen baba Nemci Karakurum, kızı için 10 bin fidanlık bir hatıra ormanı oluşturmak için kampanya başlatmıştı. Buse için İmbat Madencilik ve Soma halkının katkılarıyla İzmir Zeytindağ'da 10 bin fidanlık bir hatıra ormanı oluşturuldu.

SEVENLERİ DESTEK VERDİ

Buse Karakurum için oluşturulan 10 bin fidanlık hatıra ormanına fidanlar dikildi. Hafta sonu iki otobüs İzmir Zeytindağı'na giderek Buse Karakurum'un adını taşıyan orman için hep birlikte fidan diktiler. Bu anlamlı günde sevenleri Karakurum ailesini yalnız bırakmadı.

Baba Necmi Karakurum, 'Kızım için oluşturduğumuz hatıra ormanına destek veren başta İmbat Madencilik olmak üzere bütün Soma halkına en içten teşekkürlerimi sunuyor ve fidan dikme törenine katılan herkese teşekkür ediyorum.' dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buse İçin Hatıra Ormanı Oluşturuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement