Buski'den Örnek Hizmetler - Son Dakika
Güncel

Buski'den Örnek Hizmetler

Buski\'den Örnek Hizmetler

'Sağlıklı şehir Bursa' hedefiyle örnek çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, her yaz döneminde gerçekleştirdiği dere temizliği çalışmalarına, bütün hızıyla devam ediyor.

01.09.2015 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her yaz döneminde gerçekleştirdiği dere temizliği çalışmalarına hızla devam eden BUSKİ, bir yandan da İncirli Caddesi, Tayyareci Mehmet Ali Caddesi, Selçukbey Caddesi ve çevredeki yerleşim alanlarını besleyen içme suyu ana iletim hattı üzerinde olası arızalarda, hat üzerindeki bölgeleri susuz bırakmayacak nitelikte köklü bir çalışma başlattı.

BUSKİ ekipleri, kentin turistik ilçelerinden Mudanya Güzelyalı'daki Çakal Deresi'nde temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında, derelerin tabanlarında ve yanlarında yer alan ot, çöp ve katı malzemeler temizleniyor. Böylece hem sağlıklı ve temiz çevreye destek olunurken hem de yağış dönemlerinde olası taşkın risklerinin önüne geçiliyor.

Hizmette sürekliliğe seçkin örnek

Öte yandan Bursa'da büyük yatırımın daha startını veren BUSKİ; İncirli Caddesi, Tayyareci Mehmet Ali Caddesi, Selçukbey Caddesi ile adı geçen caddelerin üst bölümlerindeki yerleşim alanlarını besleyen içme suyu ana iletim hattı üzerinde meydana gelebilecek olası arızalarda, hat üzerindeki bölgeleri susuz bırakmayacak nitelikte köklü bir çalışma başlattı. Erikli'deki 20 bin metreküp kapasiteli su deposunun yanına, 20 bin metreküp kapasiteli ilave su deposu inşaatı başlatan BUSKİ, yine aynı bölgede pompa istasyonu da kuruyor. Şehrin doğu yakasındaki önemli bir nüfusun ikamet ettiği yerleşim alanlarının susuz kalmasını engelleyecek şekilde devreye alınacak pompa istasyonu ile su depolarındaki su stoğu, yerleşim alanlarına sevk edilerek, vatandaşların su sıkıntısı yaşamasının da önüne geçilmiş olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Buski'den Örnek Hizmetler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Haydar: Buskiden ornek hizmet gerçekten , susuz yaz 2015 Bursada tekrar çekiliyor ... 0 0 Yanıtla

Advertisement