Buski, Filosuna 24 Yeni Araç Ekledi - Son Dakika
Yerel

Buski, Filosuna 24 Yeni Araç Ekledi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelere daha verimli hizmet sunmak için BUSKİ filosuna yaklaşık 3,5 milyon TL'lik yatırımla 24 yeni araç ekledi.

02.03.2015 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelere daha verimli hizmet sunmak için BUSKİ filosuna yaklaşık 3,5 milyon TL'lik yatırımla 24 yeni araç ekledi.

Özellikle Büyükşehir'e yeni bağlanan ve yeterli altyapı hizmeti bulunmayan ilçelerin biran önce sağlıklı bir altyapıya kavuşturulması amacıyla 24 yeni hizmet aracı BUSKİ filosuna dahil edildi.

Yeni alınan araçların BUSKİ bahçesinde düzenlenen tanıtım törenine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir'e yeni bağlanan ilçelerle birlikte genişleyen hizmet alanına etkili bir altyapı hizmeti sunabilmek için sürekli araç filosuna takviye yaptıklarını söyledi. Kent merkezinden sahillere, Uludağ'da kırsal kesime kadar her alanda yoğun bir çalışma içinde olduklarını dile getiren Başkan Altepe şöyle konuştu:

"Bugüne kadar 'bu iş bizim sorumluluğumuzda değil' deyip, hiçbir görevden kaçmadık. Aynı sorumlulukla 17 ilçemizde de çalışmalara devam ediyoruz. Nasıl dünyada ilk ona giren stadyumu Bursa'ya kazandırıyorsak, nasıl Avrupa'da bile olmayan Bilim Teknoloji Merkezini Bursa'ya kazandırdıysak tüm ilçelerimizde böyle örnek projeleri hayata geçireceğiz. Orhangazi Keramet'ten Büyükorhan ve Harmancık'taki termal kaynaklara, İnegöl'deki Oylat'a kadar her alanda projelerimiz hazır. 'Alet işler el övünür' demişler. Biz de iş yapabilme kabiliyetimizi artırmak amacıyla sürekli yeni araçlar alıp, şantiyelerimize gönderiyoruz. Yeni hizmete alınan araçlar da Bursa'mıza hayırlı olsun."

Yeni alınan 10 adet kombine kanal temizleme aracı, 6 adet panelvan, 2 adet minibüs ve 6 adet tek kabin kamyonet törenin ardından görev yerlerine uğurlandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Buski, Filosuna 24 Yeni Araç Ekledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement